Рубрики: Новини
03.05.2024 15:55

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?
Поділитися

До пологів телеведуча Лілія Ребрик виходила в ефір. Потім її урочисто проводили у декрет, проте за кілька тижнів зірка знову з’явилася у студії телеканалу “Дім”. Так, напередодні в мікроблозі багатодітної мами з’явилися фотографії, зроблені перед записом нової ранкової програми.

У кадрі зірка постала у дуже стильному образі. На ній були трендові джинси сірого кольору модного прямого крою. До них була підібрана біла футболка з принтом із національною українською тематикою та класичний подовжений жакет графітового кольору. Доповнили образ бежеві туфлі-човники на шпильці, гарна зачіска та натуральний макіяж. Зазначимо, що зірка виглядала дуже ефектно!

Лілія Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі

Перше, що впадає у вічі – це постать ведучої, яка вже набула колишніх форм. За кілька тижнів Лілія повністю відновилась.

Нагадаємо, що мала Адель з’явилася на світ в одному з київських пологових будинків 15 березня. Через п’ять днів Лілію Ребрик відпустили додому, де на неї чекали люблячий чоловік – хореограф Андрій Дикий та дві доньки – 12-річна Діана та Поліна, яка днями відзначили 6 років.

Лілія Ребрик показала, як відзначила День народження дочки у стилі Барбі

У своєму мікроблозі Лілія обіцяла постити “мамський” контент, проте незабаром почали з’являтися перші знімки з роботи. За словами знаменитості, зараз у неї не повний робочий день. Нагадаємо, що зараз Лілія Ребрик працює у ранковій програмі на телеканалі Дом. Разом зі своїми колегами-ведучими, зірка розповідає останні новини, зустрічає гостей, а також заряджає телеглядачів добрим настроєм на початку робочого дня. Потім зірка мчить додому, щоби провести час зі своїми трьома дочками.