|
03.05.2024 17:06

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Хоча здається, що Олега Винника важко перевершити, а замінити його майже неможливо, все ж таки в шоу-бізнесі знайшовся чоловік, якого постійно порівнювали з повелителем вовчиці, і навіть поговорювали, що насправді вони родичі.

Для виконавця Андрія Кравченка це стала свого роду прокляттям, адже він не зміг просунути себе, як індивідуального співака саме через свою неймовірну схожість на суперзірку.

Андрій Кравченко прокоментував своє ставлення до Олега Винника

Андрій Кравченко прокоментував своє ставлення до Олега Винника

Нещодавно у співака взяли ексклюзивне інтерв’ю, в якому він вперше висловився про Олега та поділився своїм ставленням до артиста.

“Зараз усі знають, хто такий Андрій Кравченко, і приходять на Андрія Кравченка вже. Раніше на вулиці зупиняли, питали: “А ви не Олег?” Кажу: “Ні”. Вони: “А може ви його син, брат?” було для мене нормою”, – наголосив Андрій.

При цьому чоловік намагається підкреслити, що ніколи не намагався посісти місце Олега, і мовляв, просто має вистачити для усіх, тим паче, що зараз український шоу-бізнес має велику потребу у артистах.

“Чи я щасливий від цього? Я не можу сказати. Я бачу, що щасливі люди від моїх пісень”, – сказав Кравченко.

Нагадуємо, що від Олега Винника почали відхрещуватися після його втечі за кордон. Зірка тривалий час приховував правду про власне місцеположення, але коли стало зрозуміло, що мовчати більше немає сенсу, адвокат співака вийшла на зв’язок та повідомила, що він перебуває в Німеччині у зв’язку з проблемами в здоров’ї. До сьогодні діагноз артиста названий не був.

Багато хто вважає, що Олег Винник насправді не хворіє, просто ховається за кордоном, і використовує здоров’я як виправдання.

Тим часом артист встиг повністю зруйнувати свої стосунки з продюсером, розірвати контракт, а також в інтерв’ю зізнатися, що дійсно одружений та має сина Юліана. Співак на даний момент мріє повернутися на сцену.