|
04.05.2024 18:57

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Вельми неочікуваним зізнанням у шоу-бізнесі стало повідомлення Джамали про те, що вона очікує на третю дитину. Артистка була дуже зайнята у благодійних проектах, на гастролях, і здавалося, не може знайти часу на особисте життя. Але насправді все склалося зовсім інакше. Будучи виснаженою постійними поїздками, артистка з радістю прийняла факт того, що в неї в сім’ї відбудеться поповнення, хоча спочатку і нервувала.

Вагітна Джамала вперше розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Вагітна Джамала вперше розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Але чоловік артистки одразу ж запевнив її у тому, що все буде добре, тим паче, що вони і так мають двох маленьких дітей, і навіть не попрощалися з режимом нічного чергування.

Зараз артистка знаходиться на останніх термінах, і от-от має народити. При цьому Джамала постійно гастролює та виступає, і наче не збирається відпочивати. У зв’язку з цим вона дала ексклюзивний коментар, в якому розповіла про своє самопочуття, а також зізналася, де зараз знаходяться її маленькі діти.

“Величезна подія у Вашингтоні під час демократичної конференції й у мене був страшенний токсикоз без перебільшення. Я розумію, що мені настільки погано, що не можу стояти, а мені зараз співати на концерті і говорити з першими обличчями. Але Бог допомагав”, – поділилася зірка в інтерв’ю програмі “Неймовірна правда про зірок”.

Зараз діти артистки знаходяться в Києві, хоча ще не так давно вони проживали в Польщі разом зі своєю бабусею. Зроблено це було суто заради їхньої безпеки. Втім, в сім’ї потихеньку починають возз’єднуватися, і родина Джамали не стала виключенням у цій системі.

Нагадуємо, що артистка виховує двох прекрасних хлопчиків, і після 24 лютого спочатку вивезла їх до їхньої тітки в Туреччину, а потім разом з дітлахами перебралася до Польщі. З часом Джамала повернулася до України, але синів залишила разом з бабусею за кордоном.