|
07.05.2024 18:01

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська вже багато років водить машину та цілком може вважатися досвідченим автолюбителем. За час кар’єри артистка змінила багато машин. У 2021 році Могилевська на їздила сріблястим джипі Volvo XC90, вартість якого була в межах 2 мільйонів гривень. Зараз у Наталії не менш розкішне авто марки Toyota Highlander, вартість якої також коштує від 2 мільйонів гривень і вище в залежності від дати випуску.

Наталія Могилевська

За останні два роки співачка проїхала на своїй машині тисячі кілометрів бездоріжжям, вона побувала на передовій і показала себе з найкращого боку. Співачка дуже задоволена придбанням і намагається зробити все можливе, щоб її “ластівка” прослужила їй якнайдовше.

Так, напередодні Наталія Могилевська вирушила в автосервіс, щоб упорядкувати свою машину. Після завершення повного пакету послуг, який включає миття та полірування кузова та дисків, а також хімчистку салону, щаслива артистка записала відео, де щиро захоплювалася роботою професіоналів.

Наталія Могилевська показала свій дорогий автомобіль

“Друзі, насолоджуюся своєю машиною, ніби вона нова…Боже, свіжа, прекрасна… Підготували до літа”, – говорила Наталя на камеру.

Зірка додала, що особливо зрозуміють її батьки маленьких дітей.

“Машина була у занедбаному вигляді. Що в ній тільки не відбувалося. Особливо помножте на те, що вона в мене об’їздила всіма напрямами. У ній курили, їли і по горах і фронтових частинах… де вона тільки не була за цю зиму. Брудна, страшна гастрольна машина. Зараз нова, як цукерка, як копієчка…ідеальна”,- каже Могилевська.

Про те, як зараз виглядає елітне авто артистки вартістю з невелику квартирку, можна побачити на фото.

Наталія Могилевська показала свій дорогий автомобіль