Як виглядають усі діти Наталії Могилевської: в молодшої дочки ім’я французьке, а у старшої – грецьке

Не так давно Наталія Могилевська зізналася, що стала матір'ю. Зірка удочерила 2 прекрасних дівчат, і навіть встигла їх показати. Усі деталі в статті.

Наприкінці минулого року українці були здивовані отриманою новиною: Наталію Могилевську бачили в Києві разом з маленькою донечкою. Помилки бути не могло, адже дівчинка називала артистку “мамою”. Ще більше підозру виникло саме через реакцію артистки, а точніше її відсутність. Наталія Могилевська просто проігнорувала сенсацію, не спростувавши її.

Наталія Могилевська показала обидвох своїх дочок

Наталія Могилевська показала обидвох своїх дочок

Її мотивація була зрозуміла лише на Новий рік. Опівночі Наталія Могилевська на очах усієї країни заявила про те, що має двох прекрасних дочок. Дівчата живуть з нею вже досить довго, і, ба більше, зіркове оточення прекрасно знала про це, і як завжди не розкривало таємниць артистки.

Вже 1 січня користувачі побачили на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій вона показала своїх спадкоємиць. Старшу звуть Софією, вона має коротке каштанове волосся, невеличкий зріст та шкіру, яка відливає оливковим тоном.

Маленьку красуню Мішель журналісти вже бачили, коли Наталія Могилевська взяла її на руки посеред міста. Звичайно, дівчинці було набагато простіше адаптуватися до нових умов, які їй подарувала артистка, і вона швидко прийняла жінку як свою матір.

Могилевська не стала довго ходити навколо та пояснила, що перш за все у секретності це трималося саме заради психологічного здоров’я дівчат. Вони чимало пережили, і мали необхідність у повній тиші, комфорті, а також просторі для прийняття рішень та руху далі.

Співачка при цьому зазначила, що принципово не буду показувати їхні обличчя. Перш за все для того, аби вони могли спокійно навчатися в школі і не знали тих проблем, з якими зіштовхуються більшість зіркових діток. Втім, Могилевський доведеться серйозно попрацювати над своєю приватністю, адже не так давно стався той конфуз, який спричинив подальшу історію з оприлюдненням того факту, що вона удочерила дітей.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.