|
08.05.2024 16:59

“Дівчата, я сумував”: Олег Винник не стримав свій секрет і правда про повернення співака вийшла назовні

Кар’єра Олега Винника турбує багатьох його фанатів, і недарма, адже зірка пішов з естради раптово, а згодом розірвав контракт з продюсером. Завдяки цьому йому вперше вдалося заговорити про свою родину і розповісти публіці правду на рахунок своєї дружини та сина.

Але головний секрет він розкривати не хоче, адже стосується він його повернення до України. За офіційними даними, Олег Винник знаходиться в Німеччині через свою хворобу. Однак діагноз він називати відмовляється.

Ольга Цибульська розповіла, чи повернеться Олег Винник на українську естраду

Ольга Цибульська розповіла, чи повернеться Олег Винник на українську естраду

Нещодавно Ольга Цибульська дала ексклюзивне інтерв’ю, і вперше висловилася на рахунок свого колеги, який відсутній на батьківщині вже понад 2 роки, але його все одно пам’ятають і чекають.

“Коли ти перестаєш ідеалізувати людей, а просто їх сприймаєш такими, як є, розумієш, що може бути все, що завгодно. Я не виключаю, що за п’ять років Олег Винник приїде на білому коні, скаже: “Дівчатка, я сумував”. Розкаже якусь історію, яка смикає кожну жіночу душу, як він плакав, як він сумнівався, але постійно заходив на сторінку кожної, читав її пости і т. д. І все. Людська пам’ять може бути довгостроковою та короткостроковою”

Варто відзначити, що в своєму останньому інтерв’ю Олег зізнався, що планує повернутися на сцену, але в нього виникли проблеми якраз через розірвання контракту з продюсером. Поговорювали навіть про суди над авторськими правами, тож співак ще не скоро зможе реалізувати свої плани, так як елементарно в нього навіть немає повноцінної команди.

Колишні продюсер тим часом навіть видалив акаунт зірки, і намагався вести його від свого імені, що одразу ж привернуло увагу та вказало на конфлікт між сторонами. Також багато хто вже висловився, що Олег не зможе повернути собі довіру публіки.