|
09.05.2024 17:19

Павло Зібров показав красуню дружину, дочку та майбутнього зятя, але вся увага була до іншої “королеви”

Український співак Павло Зібров ніколи не приховував захоплення своєю коханою дружиною Мариною, у шлюбі з якою прожив майже 30 років, та красунею-дочкою – 27-річною Діаною. В інтерв’ю артист присвячує їм найтепліші слова та дякує за все, що вони для нього зробили. Однак, публікуючи один із останніх своїх постів у Instagram, Зібров адресував захоплене повідомлення не дружині та дочці, а своїй колегі та подрузі, яку назвав “королевою”.

Павло Зібров

Так, у мікроблозі артиста з’явилася фотографія, яка була зроблена у саду його розкішного особняка. У кадрі Павло Зібров позував в обіймах зі співачкою Іриною Білик. У коментарі до знімку артист звернувся саме до неї. Артист назвав Білик “нашою королевою” красунею та талантом, а також світлою, надійною та доброю подругою.

“Любимо і любимо всією родиною!” – написав Зібров.

Цього ж дня у мікроблозі продюсера Нонни Кондрашойвою з’явилася ще одна фотографія, на якій була вся компанія, яка була присутня на сімейному вечорі. Разом із Павлом та його дружиною Мариною можна побачити також продюсера Нонну Кондрашову, дочку співака Діану Зіброву та її нареченого бізнесмена Андрія Іщенка.

Зібров показав рідкісне фото із сім’єю, відданою подругою та майбутнім зятем

Також у мікроблозі Павла Зіброва розпочалася фотографія, на якій він позував разом із дочкою та зятем на якомусь заході.

Зібров показав рідкісне фото із дочкою та майбутнім зятем

Нагадаємо, що дочка Зіброва Діана вже понад шість років перебуває у відносинах з підприємцем Андрієм Іщенком. Кілька років тому пара планувала зіграти весілля, проте відклала торжество – спочатку у зв’язку з пандемією, а потім у зв’язку з повномасштабним вторгненням військ Росії на територію України. В одному з інтерв’ю Зібров зізнався, що дочка та її коханий хочуть організувати весілля вже після того, як закінчиться війна у мироні України.