“Я їй купив свою, жіночу”: 66-річний Павло Зібров розповів про найкоштовніший подарунок коханій Марині

Відомий артист Павло Зібров не приховує свого особистого життя. Чоловік відверто відповідає на питання про родину та ділиться ексклюзивними подробицями.

Народний артист України Павло Зібров у шлюбі вже 30 років. Чоловік не перестає зізнаватися дружині у коханні. Нещодавно, чоловік зізнався, який найдорожчий подарунок зробив Марині за час їх спільного шлюбу.

Виконавець розповів, що презент кохана отримала на свій ювілей. За словами чоловіка, в їх родині вже була автівка. Проте, він хотів порадувати дружину власною машиною. Тому й придбав для неї червоне жіноче авто.

“Я їй купив на ювілей червону машину. Одна машина це добре, в мене завжди були великі джипи, а я їй купив свою, жіночу”, – розповів артист.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині
Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Інформацію про подарунок, Зібров розсекретив на шоу “33 запитань від Люкс ФМ”. Проте, це не єдине питання, що поставили ведучі артисту. Зокрема, чоловік зізнався, чи користувався послугами пластичних хірургів.

Павло запевняє, що слідкує за своєю зовнішністю та вдавався до уколів краси. На додаток, відомо, що вусань вже давно посивів, тож вимушений фарбувати волосся. А ось, лягти під ніж пластичних хірургів, чоловік не наважився.

“Якщо цього не робити, я був би зі зморшками сильними. Все ж таки в мене вже й трішки вік такий”, – поділився співак.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині
Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Також, не забули згадати про доньку. Зібров пишається нею. Він не просто любить її як доньку, а й поважає, як спеціаліста. Діана виконує обов’язки піар-директору, СММ менеджеру, планує зйомки та зустрічі батька. Зібров відмічає, всі зміни, що відбуваються зі співаком, завдяки старанням його донечки. Тому, жінка заслужила гарну винагороду. Артист зізнався, що регулярно підвищує її зарплатню.

“Мені повезло в житті, що в мене з’явилася така донька. Що вона поруч зі мною”, – розповідає Павло.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині
Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.