|
09.05.2024 22:18

“Для мене це крінж”: Оля Цибульська розкритикувала Тіну Кароль за вчинок в сторону російської артистки

15 квітня 2024 року свій 75-річний ювілей відзначила легендарна російська співачка Алла Пугачова. Цього дня багато шанувальників та колег відправляли їй свої привітання – хтось у коментарі до фотографії, яку опублікував Максим Галкін, хтось у “сториз” своїх Instagram.

Максим Галкін привітав Аллу Пугачову з Днем народження

Співачка Тіна Кароль була однією з небагатьох українських артистів, хто приєднався до привітань. У своєму мікроблозі знаменитість оприлюднила архівне відео з Пугачовою, а також її цитату, в якій вона висловлюється про своїх “ненависників”.

Співачка Оля Цибульська в недавньому інтерв’ю для РБК засудила вчинок своєї колеги та заявила, що для неї це “кринж”. Залишатися космополітом тоді, як триває війна з російськими військами, для Ольги неприйнятно.

Ольга Цибульська висловилася у бік Тіни Кароль, яка привітала відому співачку

Далі знаменитість розповіла особисту історію про сина, який зателефонував їй під час чергової тривоги.

“Нестор дзвонити і каже: “Мамо, тривога, ти в заторі стоїш, певно. А ти сховайся, і така злива”.

Після таких дзвінків співачку переповнює ненависть до всього, що пов’язане з російською, яку вона не може пояснити.

 

Нагадаємо, що Алла Пугачова разом із чоловіком і дітьми Гаррі та Лізою після початку війни, на знак незгоди з чинним режимом, залишила Росію. У своїх постах відкрито на підтримку України Примадонна не висловлювалася, але давала зрозуміти, що все, що відбувається, вона вважає неприпустимим. На підтримку чоловіка Максима Галкіна, який відкрито засуджує війну, Пугачова навіть закликала надати їй статус “інагента”, за що зазнала жорсткої критики з боку колишніх співвітчизників та деяких колег.