|
10.05.2024 12:51

Єфросиніна після чуток про натягнуті стосунки з чоловіком кардинально змінила стиль: справжня Кармеліта

Українська зірка телеефірів Маша Єфросиніна, яка за чутками переживає зараз кризу у відносинах із чоловіком – Тимуром Хромаєвим, повернулася з Іспанії, де кілька днів провела зі своєю 20-річною дочкою. Підбиваючи підсумки поїздки, 44-річна знаменитість зізналася, що Нані вдалося за кілька годин повністю її “перезапустити”. Результат уже можна побачити.

Так, у мікроблозі Маші Єфросініної з’явилася серія фотографій, на яких зірка постала у дуже незвичайному для себе образі. У кадрі знаменитість з’явилася в розкішній червоній сукні, з елегантною зачіскою та прикрасах.

У коментарях Марія написала англійською: “spanish vibes in my blood”, що в перекладі означає – “іспанський вайб у моїй крові”.

Новий образ Єфросиніної справив у Мережі справжній фурор. З ким лише її не порівнювали.

Ну така вже красивезно-пікантна куниця”, “Кармен “, “Кармеліта “, “Дива”, “Справжня іспаночка. бажаю Вам взяти інтерв’ю у Енріке Іглесіаса. Вам дуже личить розмовляти іспанською“,- писали захоплені шанувальники.

Зазначимо, що зазвичай Марія не часто носить такі вбрання, за що неодноразово піддавалася дружній критиці від своєї подруги Олі Полякової, яка віддає перевагу більш зухвалому одягу. Схоже, Єфросиніна справді перевантажилася та готова до нового етапу свого життя.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна

Зазначимо, що останні два роки у житті Маші Єфросиноної відбулося чимало змін, які вплинули на її емоційний стан і не лише. У своїх інтерв’ю зірка відверто розповідає про це. Однак, дещо знаменитість намагається приховати.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Так, напередодні скандальний блогер Богдан Беспалов, який завдяки своїм анонімним джерелам дізнається про всі потаємні секрети українських зірок, розповів, що Єфросиніна переживає кризу у відносинах із чоловіком. Це пов’язано з одностороннім рішенням Тимура Хромаєва піти на фронт. Телеведуча дуже хвилювалася, про що неодноразово розповідала у соцмережах. Зрештою, за словами Беспалова, нескінченні “істерики” дружини стали “напружувати” Тимура, зокрема негативно впливати на його кар’єру.