“З усім впораємося, але…”: Маша Єфросиніна потрапила до лікарні та показала, до чого довела свій організм

Маша Єфросиніна оприлюднила у своєму блозі нові кадри, які серйозно збентежили мережу та змусили хвилюватися за телеведучу. Що відбувається зі здоров'ям зірки?

Після 24 лютого Маша Єфросиніна неодноразово говорила про серйозні погіршення здоров’я. Зокрема зірка одразу повідомила, що занадто схудла, і не може повернутися до минулої форми. Здебільшого ситуація обернулася таким чином через психологічний стан зірки. Постійний стрес та нерви дали серйозний збій і Маша не могла впоратися з втратою кілограмів.

Маша Єфросиніна потрапила до лікарні

Маша Єфросиніна чесно зізналася, що плаче через проблеми в стосунках
Маша Єфросиніна потрапила до лікарні

Неодноразово Єфросиніна говорила, що їй важко справлятися з чужими емоціями, нервами, абстрагуватися від проблем. І хоча артистку навіть хейтили за це, вона не припиняє нагадувати про свою тонку натуру, яка має серйозну необхідність у відпочинку.

Зокрема, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з лікарняної палати. У кадрі Маша показала свою ногу, у яку їй поставили крапельницю. До такого методу медичній сестрі довелося вдатися через проблеми у зірки з венами.

Втім, далеко не всі оцінили якість контенту та почали сильно хвилюватися за зірку. У своїх наступних публікаціях Єфросиніна зізналася, що їй написали усі близькі, а також шанувальники, які сильно схвилювалися через побачене.

Маша Єфросиніна потрапила до лікарні

Однак все виявилося набагато простіше. Артистка не може впоратися з навантаженнями, а тому ставить собі вітаміни.

“Мій стрес дається взнаки, на жаль. Мій мозок та нервова система не відпочивають, не перезавантажуються, не можуть поки навчитися відфільтровувати все погане. Я чутлива людина, вразлива та дуже сильно емпатична до всіх, хто опиняється в моєму полі. Тому залізна жінка потребує трохи заліза венами, повернення в медитацію, спорт та якісний сон”, – додала Єфросиніна.

Нагадуємо, що чоловік Маші Тимур на даний момент захищає Україну, через що телеведуча неодноразово повідомляла про проблеми в сім’ї. Зокрема знаменитості було дуже важко прийняти, що коханий покинув її заради побратимів.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.