|
10.05.2024 18:41

Старша донька Віри Брежнєвої зробила те, чого не вдалося зробити співачці: на це можна дивитися вічно ФОТО

Декілька років тому старша дочка колишньої солістки “ВІА-Гри” співачки Віри Брежнєвої поїхала вчитися до США. Зіркова мама регулярно відвідувала дочку і особливо любила робити це сюрпризом. Коли Віра приїжджала до Америки, то проводила разом із Сонею кілька незабутніх днів – вони ходили магазинами та кафе, про що зірка докладно розповідала в Instagram.

Шанувальники теж не забували про Соню та уважно стежили за її студентським життям у США. Так, сьогодні, 10 травня, Соня Кіперман поділилася радісною новиною – вона нарешті отримала диплом про закінчення коледжу.

“Представляю вам: випускник коледжу першого покоління”, – коротко підписала фото 22-річна дочка Брежнєвої.

Зіркова мама також оприлюднила знімок Соні, на якому вона позувала в мантії та з дипломом у руках, а також залишила свої привітання під публікацією доньки.

Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США

Нагадаємо, що екс-ВІА-Гра народила Соню у 2001 році від тренера з дзюдо Віталія Войченка, з яким жила у цивільному шлюбі. На той час вона була студенткою економічного факультету залізничного інституту. Співачка стверджує, що все ж таки отримала диплом Дніпропетровського державного університету залізничного транспорту.

Потім, коли Віра вийшла заміж за відомого дніпропетровського бізнесмена Михайла Кіпермана, який заради артистки покинув свою першу родину, то дівчинці дали прізвище вітчима і так вона стала Сонею Кіперман. У шлюбі із бізнесменом народилася ще одна дочка Сара. Незабаром цей союз розпався.

Зазначимо, що бізнесмен, який згодом став мільйонером, забезпечив своїм дітям безбідне життя. Поки старша здобувала освіту в США, молодша багато подорожувала світом разом з батьком та його новою сім’єю або ж з мамою.