Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе: історія кохання без хепі-енду

Віра Брежнєва у відвертій розмові з шанувальниками вперше зізналася, як вона пережила розлучення зі своїм головним чоловіком у житті – продюсером Костянтином Меладзе. Від інших вона просто сама йшла.

Колишня солістка “ВІА-Гри” Віра Брежнєва завжди тримала своє особисте життя в секреті. Про її романи та шлюби не так багато відомо, за винятком останнього чоловіка – продюсера та композитора Костянтина Меладзе, з яким артистка теж уже розлучилася.

Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе

Отже, зірка була одружена тричі. Першим фактичним чоловіком Віри Галушки був її земляк із Дніпропетровської області Віталій Войченко. З різних чуток на той момент він був чи спортсменом, чи дрібним підприємцем. В інтерв’ю перший коханий чоловік майбутньої артистки розповідав, що це саме він наполіг, щоб Віра змінила окуляри на лінзи та відростила волосся, тим самим визначивши її майбутній образ. У пари народилася дочка Соня, але життя не склалося. Через побутові проблеми вони розлучилися.

Перший чоловік Віри Брежнєвої Віталій Войченко
Перший чоловік Віри Брежнєвої Віталій Войченко

У Мережі ходять чутки, що співачка пішла не в нікуди, а до успішного дніпропетровського бізнесмена – Михайла Кіпермана. Чоловік був старший за Брежнєву на 10 років і до того ж був одружений, щоправда, незабаром розлучився і став щасливо жити з коханою. Трохи згодом пара офіційно розписалася. 2009 року співачка народила Кіперману дочку Сару.

Віра Брежнєва та Михайло Кіперман
Віра Брежнєва тМихайло Кіперман

Однак  і цей шлюб розпався. Подейкували, що чоловік запідозрив кохану у романі з Костянтином Меладзе. Вже зараз стає зрозуміло, що його передчуття були марними. Щоправда, перш ніж офіційно оголосити про свій любовний зв’язок, парочці довелося трохи зачекати.

Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе

Колишня дружина Костянтина Меладзе впевнена, що роман Брежнєвої з її, тоді ще чоловіком, розпочався у 2005 році та тривав 10 років. У 2015 пара офіційно розписалася. Чим усе скінчилося, усі вже знають. 2023 року зіркова пара несподівано розлучилася.

Про те, як переживала своє розлучення з головним чоловіком у своєму житті, Віра розповість у спілкуванні з шанувальниками. За словами артистки, щоб пережити розлучення треба повністю сконцентруватися на собі та здійсненню своїх мрій та бажань. Загалом полюбити себе. Зважаючи на все, Брежнєва з цим непогано справляється.

Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.