|
15.05.2024 10:29

Михайло Поплавський показав офіційного сина та вразив зізнанням про позашлюбних нащадків: “Вони прагматичні”

Народний артист України Михайло Поплавський не часто дає інтерв’ю та публікує особисті фото та фото рідних. Офіційно чоловік був одружений двічі. Перший шлюб співака протримався лише рік, а ось другий приніс не тільки довге спільне життя, а й нащадка – єдиного офіційного сина, на ім’я Олександр. Наразі, він не проживає з дружиною, а в інтерв’ю Дмитру Гордону зізнався, що його серце вільне.

Михайло Поплавський розповів про стосунки з молодими жінками

Крім того, журналіст вирішив побалакати з артистом по душах та задавав досить провокативні запитання. Суспільством вже давно ходять чутки, що співаючий ректор не тільки співає зі студентками, а й має інтимні стосунки. Саме про це й був налаштований поговорити інтерв’юєр.

За словами співачка, зі студентками він не спить, бо з ними не заснеш. Він не приховує свого “спілкування” з молоденькими дівчатками, проте запевняє, що вони самі не проти приділити особливу увагу ректорові. Щобільше, чоловік називає жінок прагматичними створіннями, а їх відносини – ринковими.

“Багаті чоловіки, старими не бувають. Жінки, вони прагматичні. Й зараз, вже все по іншому, зараз ринкові відносини. А я людина щедра”, – пояснив Поплавський.

Михайло Поплавський розповів про стосунки з молодими жінками

Зайшла мова й позашлюбних дітей. Прямо відповідати на це питання, чоловік не схотів, проте завірив, що дітей в нього “досить”. Крім того, деяких мамочок довелося “заспокоювати”, відкупившись від нащадків квартирами та машинами.

“Багато студенток хотіло від мене дітей. Довелося заспокоїти, квартиру купити. Ну діти Поплавського мають бути не бідними”, – прокоментував чутки Михайло.

Михайло Поплавський розповів про стосунки з молодими жінками