Між ним та телевізійною кар’єрою обрала його: Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік-іноземець

Знаменита українська співачка Міка Ньютон, яка вже багато років проживає в Сполучених Штатах Америки, показала свого чоловіка-іноземця. Як він виглядає?

Міка Ньютон свого часу була дуже успішною співачкою, яку знали далеко за межами України. Їй вдалося блискуче виступити на Євробаченні та заявити про себе ще й на всю Європу.

Однак, в якийсь момент шанувальники помітили, що артистка припинила доповнювати свій репертуар, писати музику, а незабаром вона зникла з інформаційного простору, і навіть не обговорювалася на телебаченні.

Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік

Міка Ньютон пригадала, як хворіла на рак та розповіла, що відчуває
 Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік

Пояснення цьому просте — Міка Ньютон поїхала підкорювати Сполучені Штати Америки, і намагалася там влаштувати музичну кар’єру. В неї це не вийшло, і це не дивно, адже іноземним музикантам неймовірно важко побороти шалену конкуренцію, а також знайти гроші на просування в Каліфорнії, адже це абсолютно інші розцінки.

Міка стала зніматися у рекламі, і до сьогодні заробляє цим на життя. Також вона веде особистий блог соціальній мережі Instagram, де розповідає про своє життя, побут, стосунки і здоров’я. Остання тема актуальна через онкологію, через яку пройшла Міка Ньютон.

Зараз артистка знаходиться в стані ремісії, але постійно нагадує про те, наскільки важливо обстежуватися. Окрім того, в Штатах вона знайшла своє кохання.

Міка Ньютон зі своїм чоловіком
 Міка Ньютон показала, як виглядає її коханий чоловік

Пара вже багато років разом. Чоловік Міки приїжджав до України і прекрасно знайомий з українською культурою. І звичайно Ньютон говорить про те, що не збирається повертатися з еміграції, адже вже влаштувала там своє життя, має роботу, своє кохання, і планує народжувати дітей.

Хоча в гості до батьків вона приїжджала неодноразово, і охоче приходила на інтерв’ю на українські канали, щоб розповісти про те, як склалася її доля після завершення кар’єри в Україні. І хтозна, можливо незабаром публіка почує новини про те, що виконавиця все ж таки вагітна.

Схожі статті