Рубрики: Новини
14.05.2024 15:59

Боржемська поділилася великим щастям і приймає привітання від усіх, окрім Узелкова: “З народженням синочка”

Відома українська спортсменка та фітнес-тренер Марина Боржемська розповіла про велике свято в її родині, пов'язане з поповненням. Зірку вітають з появою сина.
Поділитися

Ще декілька років тому В’ячеслав Узелков не міг прийняти той факт, що дружина Марина від нього пішла. Він звертався до журналістів за власною історією, розповідав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, як кохана людина викинула його зі свого життя, і також не дає бачитися з дітьми.

Натомість спортсменка була вимушена також поспілкуватися з публікою та пояснити, що ніколи не забороняла спадкоємцям спілкуватися з батьком, але вони самі не горять бажанням це робити після пережитого.

Мовляв, неодноразово намагалася вмовити їх зробити це, але це забирає енергію та сили, а діти цього просто не хочуть.

Марина Боржемська розповіла про свого єдиного сина від першого шлюбу

Марина Боржемська розповіла про свого єдиного сина від першого шлюбу

2 місяці тому В’ячеслав Узелков пережив складну операцію на серці, а також отримав інвалідність. Тоді він пригадав про те, що в нього є діти, і вони не стали цікавитися в нього, як справи та здоров’я.

Марина тим часом давала інтерв’ю, в якому також заявила, що В’ячеслав взагалі не проявляє ніякого інтересу до спадкоємців, і лише жаліється в інтернеті на те, що вони не хочуть йому дзвонити та писати.

Зараз її старший син вже дорослий і нещодавно відсвяткував день народження. У зв’язку з цим Марина опублікувала у своєму мікроблозі свіжі фотографії спадкоємця та зачарувала публіку його зовнішнім виглядом. Підписники одразу ж почали вітати сім’ю з великим святом, але серед цих людей не знайшлося В’ячеслава Узелкова.

Нагадуємо, що за офіційною версією, розставання в парі сталося після великого скандалу серед ночі. Марина зібрала валізи, дітей, і одразу ж виїхала з квартири, не чекаючи ранку. Після цього, вона вже не поверталася до Узелкова, а він неодноразово говорив про те, що його почуття до колишньої дружини дуже сильні, і він хоче її повернути.