“Вона кохає, але мовчить”: В’ячеслав Узелков про стосунки з колишньою дружиною Мариною Боржемською

Український спортсмен В'ячеслав Узелков ніяк не охолоне після скандального розлучення з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською.

В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська прожили в шлюбі 19 років. У них народилося двоє дітей – син Роберт і дочка Олівія, але це не врятувало пару від розлучення, яка з боку здавалася ідеальною.

Довгий час Марина приховувала причини розставання, однак з часом все ж почала ділитися далеко не найприємнішими подробицями спільного життя з В’ячеславом. Як виявилося, в їхній родині мало місце фізичне і психологічне насильство з боку боксера.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Узелков продовжував зізнаватися колишній дружині в коханні допоки вона мовчала, але як тільки правда вийшла назовні, то тут же почав поливати її брудом. Втім, нещодавно спортсмен взяв участь в шоу “Одруження наосліп”, де у фіналі повернув обручку своїй нареченій і зізнався, що мріє зійтися з Боржемською:

“Я йшов сюди, щоб відпустити свою любов, я намагався все зробити, але я однолюб. Я б хотів її повернути. У мене була найкраща дружина”, – сказав В’ячеслав.

В'ячеслав Узелков у шоу Одруження наосліп
В’ячеслав Узелков у шоу Одруження наосліп

Тепер же на своїй особистій сторінці в Інстаграмі Узелков вирішив поміркувати на тему кохання з наукової точки зору. Вчені віднесли це почуття в розряд психічних розладів з конкретними симптомами. Серед них екс-тренер шоу “Зважені та щасливі” зазначив нав’язливі думки, перепади настрою, жалість до себе, безсоння, головні болі, імпульсивні вчинки, але найбільше він акцентував увагу на наступному:

“Синдром нав’язливої ​​ідеї: вона кохає, я знаю, але мовчить”.

Сама Марина не дає ніяких натяків на почуття до В’ячеслава, крім подяки за прожиті разом роки. Вона не заперечує, що в шлюбі було не тільки погане, а найголовніше щастя, яке їй подарував Узелков – діти.

Марина Боржемська з дітьми
Марина Боржемська з дітьми

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.