|
14.05.2024 16:53

Камалія зненацька засвітилася з колишнім чоловіком Захуром: як проводить час найбагатша сімейна пара України

Коли у 2023 році співачка Камалія повідомила про розлучення з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром, то зазначила, що вони продовжуватимуть співпрацювати у галузі творчості та разом виховувати спільних дочок. Як відомо, зараз спадкоємиці пакистанського олігарха проживають із батьком у Лондоні, де продовжують ходити до приватної Британської школи.

Камалія з чоловіком та дочками

А ось знаменита мама та бабуся, яка неймовірно погарніла останнім часом, залишилися жити в Україні в розкішному особняку, який збудував для своєї коханої дружини Мохаммад Захур. Іноді співачка виїжджає за кордон та відвідує дочок.

Так, напередодні Камалія знову вирушила до Великобританії. У мікроблозі артистки вже з’являлися відео та фото, де вона показувала, як проводить час 10-річними Арабеллою та Мірабеллою. А сьогодні, 14 травня, в Instagram Камалії несподівано засвітився її колишній чоловік. Під час зйомки ролика раптом промайнула голова мільярдера. Зробила це артистка випадково чи навмисно незрозуміло.

Камалія зненацька засвітилася з колишнім чоловіком Захуром

Як з’ясувалося, зараз разом із дітьми пара перебувають на відпочинку в Португалії. У коментарі артистка розповіла, що тільки-но вони всі разом повернулися з прогулянки на конях Атлантичним узбережжям. Відео було записано у ресторані, де сім’я насолоджувалася смачним обідом та спілкуванням один з одним.

“Такі моменти наповнюють серце теплом та радістю”, – написала артистка.

Зазначимо, що напередодні в Мережі активно обговорювали відео Камалії з її мамою Інною Шмаренковою, яка за останні кілька місяців неймовірно змінилася. Після феноменального схуднення колишня теща пакистанського мільярдера стала виглядати, на думку шанувальників Камалії, молодша за свою знамениту дочку.

А що ви скажете з цього приводу?