|
14.05.2024 19:41

Маля, яке успадкує мільйони: Іванна Онуфрійчук розсекретила стать майбутньої дитини від багатія-іноземця

2021-го Іванна Онуфрійчук пережила не тільки підйом в телевізійних кар’єрі, але є в особистому житті, адже вийшла заміж за казахстанського мільйонера. Було відіграно два великих свята: спочатку на Мальдівах, а пізніше з розмахом в Києві.

Разом з коханим Іванна переїхала до Швейцарії, і жила, можна сказати, на дві країни. Зірка не приховувала, що це достатньо нелегко, але заради успішної кар’єри була готова піти на такі жертви. Вже в 2023-у телеведуча вперше заговорила про те, що готова стати матір’ю. На той момент вона разом з коханим у сіла в Женеві і вже не приїжджала до Батьківщини у зв’язку з останніми подіями.

Іванна Онуфрійчук розсекретила стать своєї майбутньої дитини

Іванна Онуфрійчук розсекретила стать своєї майбутньої дитини

Зараз зірка здебільшого заробляє за допомогою своїх лекцій, курсів, а також особистого блогу в соціальній мережі Instagram. Усіх своїх близьких вона давно перевезла до Європи, але про українців не забуває.

А зараз вже в її сім’ї ще й з’явиться новий член. Декілька місяців тому Іванна зізналася, що таки змогла завагітніти після непросто і підготовки з лікарями. І ба більше, знаходячись на останніх місяцях вона розсекретила стать майбутнього малюка.

Так, за класикою зірки влаштували спеціальну вечірку, щоб разом зі своїми рідними дізнатися щасливу новину.

“Ми не скажемо, на кого ми чекаємо, тому що ми вже знаємо. А ось гості наші не знають. Тому сьогодні вони поділилися на різні команди: за хлопчика і за дівчинку. Рідні та друзі вгадували дату, коли з’явиться малюк, розмальовували слинявчики”, – ділилася Іванна.

До речі, подружжя не відразу розкрило всі карти, а інтригувало гостей. Але згодом стало відомо, що все ж таки в сім’ї народиться син. До речі, невідомо, чи стане він для бізнесмена первістком, або ж в нього є діти від попередніх стосунків. Алмаз поводиться доволі таємничу, і приховує правду про своє минуле життя до Іванни, і хоча регулярно світиться на її сторінці, навіть його прізвище залишається невідомим.