“Нарешті і в мене”: Іванна Онуфрійчук сховала округлий живіт під масивним светром, але видала свій стан

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук опублікувала нові кадри, на яких засвітила округле животик. Чи є імовірність, що вона чекає на дитину?

Після вдалого заміжжя Іванна Онуфрійчук безумовно замислилася про поповнення в родині, про що розповіла рік тому у своєму ексклюзивному коментарі. Зірка заявила, що вони активно працюють над даним питанням, натякаючи на їхню підготовку та консультації з лікарями. Але в той самий час не розповіла, коли саме планує пологи.

Зараз зірка знаходиться в Європі, і не сидить на місці. Іванна здебільшого намагається допомогти українським жінкам адаптуватися до нових умов, в яких вони опинилися, а також розповісти тим дівчатам, які тільки думають про переїзд до Швейцарії, до чого їм готуватися.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Заради кого Іванна Онуфрійчук покинула свого чоловіка-олігарха Алмаза
Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

На закиди стосовно агітації серед українського населення про переїзд до Швейцарії Іванна реагує доволі гостро, а також пояснює, що просто намагається допомогти людям побудувати нове життя, адже далеко не всім вдалося зберегти своє старе на батьківщині. Час від часу у кадрах з’являється і благовірний телеведучої.

Сама ж Іванна все більше намагається приховувати свою фігуру, і це стає очевидним. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як у компанії інших жінок прикрашає ялинку.На відео вона постала у масивному светрі, який тим не менш все одно не зміг приховати животик зірки.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Декілька місяців тому користувачі вже уточнювали у Іванни, чи вагітна вона. На деяких кадрах вона дійсно була схожа на жінку, яка знаходиться в цікавому положенні. Але Онуфрійчук дану інформацію спростувала.

З іншої сторони глядачам добре знайома ситуація, коли зірки до останнього заперечують факт своєї вагітності, а потім з’являється новина про поповнення в сім’ї. Жінки намагаються у цей вразливий момент захистити себе та дитину, і не розповідають шанувальникам щасливу новину раніше, ніж стануться пологи.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.