|
15.05.2024 13:48

Спливла сімейна таємниця Наталії Сумської: акторка не з’явилася на похороні рідної матері – яка причина

На відміну від своєї рідної сестри Наталія Сумська завжди говорила про те, що вона вельми скептично ставиться до близькості з аудиторією, і навпаки віддає перевагу створенню певної дистанції з публікою, яка відчувається їй необхідною.

Це зізнання прозвучало декілька років тому, коли Ольга В’ячеславівна звинуватила сестру у тому, що та не хоче з нею спілкуватися. Конфлікт вийшов назовні, і за ним спостерігала публіка. Тоді і стало відомо, що в сестри навіть апелювали у цьому питанні до матері Ганни Іванівни, яка і мала розсудити Ольгу та Наталію.

Зокрема, тоді стало відомо, що Наталія скаржилася на Ольгу через те, що вона занадто відкрита зі своїми фанатами.

Ольга Сумська розповіла сімейну таємницю своєї сестри Наталії Сумської

Ольга Сумська розповіла сімейну таємницю своєї сестри Наталії Сумської

І саме у той період публіка дізналася, що насправді ніякого конфлікту між сестрами немає, просто маленькі сварки між близькими родичами, як це часто буває у будь-якій родині.

Але вже наступна новина стало справжнім сюрпризом: після інтерв’ю В’ячеслава Хостікоєва, в якому він розкритикував свою двоюрідну сестру Антоніну, Ольга Сумська заявила, що виявляється Наталія та її родина не були присутніми на похоронах Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської, і акторка ховала свою матір самостійно, разом з чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Ганною.

Нібито на момент церемонії прощання родину Наталії В’ячеславівна вже не була в Україні. Але невідомо, коли насправді сімейство Хостікоєвих втекло. Адже сама Ганна Іванівна пішла з життя 24 лютого, отримавши найскладнішу в її житті новину, і не витримавши гіркої правди про сусіда.

Наталія Сумська так і не прокоментувала дані слова своєї сестри. Чому так склалося, і зірка не змогла попрощатися з матір’ю досі невідомо. Але в родині Ольги В’ячеславівна також була людина, які ставили у провину те, що вона пропустила похорон — це її старша дочка Тоня Паперна.