|
15.05.2024 13:59

Вирішили не приховувати правду: чому дружина Олега Винника Таюне не носить обручку і замовчує шлюб з ним

Популярний український співак Олег Винник розпочав свою кар’єру в Україні з неймовірним стартом, можна сказати найблискучішим в історії вітчизняної естради. Публіка одразу ж його полюбила, і деякі журналісти вважали, що зокрема така неймовірна увага зумовлена тим, що серце Олега, за офіційною версією, вільна для його фанаток.

Винник на усіх своїх інтерв’ю запевняв, що він не має дружини, і відповідно дітей в нього також немає. Чоловік навіть приходив на ток-шоу, щоб встановити батьківство над дітлахами, матір яких запевняла, що вони народилися від нього.

Олег Винник розповів, чому приховував свою дружину Таюне

Олег Винник розповів, чому приховував свою дружину Таюне

Але журналістам все ж таки вдалося з’ясувати, що насправді виконавець обманював публіку, і в його житті була благовірна. Мова йшла про його бек-вокалістку, з якою він гастролював та виступав на сцені. Хімія та близькість між ними і так була помітна, а коли преса поспілкувалася з односельчанами артиста, все стало на свої місця.

За словами місцевих, пара побралася в дуже юному віці, після чого мігрувала до Німеччини ще в дев’яностих. Олег досяг певного успіху в Берліні, але пізніше вирішив повернутися на батьківщину та будувати кар’єру тут. Таїсія опинилася поруч з ним.

У своїх стосунках вони не зізнавалася навіть тоді, коли вокалістка прийняла рішення будувати сольну кар’єру. Олег розповів про свою дружину лише в 2023-у, коли розірвав контракт зі своїм продюсером. Судячи з усього, саме умови в документі не дозволяли йому розповісти правду про взаємини зі своєю підлеглою.

Олег Винник розповів, чому приховував свою дружину Таюне

Ба більше, у пари є як мінімум один спільний син, але існує велика ворогідність, що про нього Олег розповів лише тому, що преса і так дізналася про Юліана. До речі, хлопець зараз вже дорослий, отримує вищу освіту і над боротьбою батька з популярністю лише сміється.