“Вивіз пару мільйонів євро”: Олег Винник осоромився і не зміг приховати свій вчинок навіть від колег

Олег Винник з самого початку оскандалився своєю втечею за кордон. Його пояснення на рахунок хвороби вистачило буквально на декілька місяців, після чого шанувальники проявили підозрілість.

Ще 3 роки тому Олег Винник був суперзіркою української естради. Йому пророчили неймовірний успіх не тільки через шалену популярність, але і через вміння швидко досягати своєї мети. Ставши знаменитим в Німеччині, чоловік повернувся до України і можна сказати, що з рекордною швидкістю піднявся у музичних чартах. Такий підйом не снився навіть Тіні Кароль чи Ані Лорак свого часу.

Ель Кравчук розповів деталі втечі Олега Винника за кордон

Ель Кравчук розповів деталі втечі Олега Винника за кордон

Але хто б міг подумати, що Олег Винник, який неодноразово говорив про свою любов до України, раптом прийме рішення покинути її територію і не повернеться у найближчі 2 роки. Після 24 лютого артист зник з інформаційного простору. Вже через декілька тижнів шанувальники почали підозрювати, що він знаходиться не в Україні і мали рацію.

Олег Винник розповів про свою дружину
Ель Кравчук розповів деталі втечі Олега Винника за кордон

Вже наприкінці весни його юрист повідомив про те, що нібито зірка проходить лікування в німецькій лікарні тому не повертається. Здебільшого аудиторія була схильна до думки, що музикант вважав, що втеча буквально на декілька тижнів, після чого все повернеться на свої місця, і він зможе відновити свою діяльність.

Він відсутній вже 2 роки, і це серйозно вплинуло на його кар’єру. Так, з Олегом виником розірвав контракт його продюсер, намагається відсудити в нього право на виконання пісень, а сам артист не зможе організувати крутий камбек на сцену, так як думка аудиторії про нього значно змінилася.

Не додають жодних світлих перспектив коментарі його колег, які вже не соромляться ділитися знаннями та інформацією, яку мають на Винника. Наприклад, нещодавно Ель Кравчук розповів про те, що артист вивіз з України декілька мільйонів євро.

“Багато років він працював у Німеччині до того, як з’явився в Києві. Вже там була кар’єра, співав у театрах. Мабуть, він повернеться до цього, коли він виступав на німецькій сцені раніше. І житиме, як жив до того, як вирішив кілька років у Києві попрацювати і кілька мільйонів євро вивезти до Європи після виборів. І все. Буде цікаво, коли дізнаються, скільки він заробив. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили”, – сказав Кравчук в інтерв’ю “Телеграфу”.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.