|
16.05.2024 20:12

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Відомий в Україні кулінар-кондитер Ліза Глінська, яка перемогла у другому сезоні “МайстерШеф”, вже давно успішно веде свій кулінарний блог на каналі YouTube та Instagram. Там вона регулярно ділиться оригінальними рецептами та розповідає свої секрети щодо приготування страв. Шанувальники з цікавістю стежать за блогом Лізи і часто вдаються до її порад, а також інтересуються її особистим життям. Проте кулінарка не поспішає виставляти її на показ.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська

Про її заміжжя фанати дізналися лише після розпису в РАГСі. Дуже мало інформації і про обранця зірки. Відомо лише те, що Максим Большаков – давній приятель Лізи, з яким вона знайома понад 20 років. Потім з’явилися чутки, що нібито Глинська чекає на дитину. Спочатку Ліза зберігала мовчання, а потім все ж таки підтвердила новину. Однак за весь цей час у Мережі не з’явилося жодної її вагітної фотографії. Глинська ретельно приховує і передбачувану дату появи малюка.

Так, напередодні Ліза Глінська вирішила поспілкуватися з передплатниками свого блогу і запропонувала поставити їм питання, що їх цікавлять. Звичайно ж багато хто почав питати про малюка.

“Як ваше самопочуття? Вас уже можна привітати з народженням сонечка?”, “Ви вже народили?”, “Ти вже народила? Якщо так, то коли? , – посипалися питання.

Спочатку Ліза відповідала, що її сонечко ще в дорозі, що вона ще не народила, але потім її терпіння лопнуло.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність
Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

“Таких повідомлень десятки. Цікаво, де тактовність та вихованість?”, – написала раздратована Глинська.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

Потім кулінарка попередила, що такі питання її сильно обурюють і дратують, адже вона ні з ким не ділилася в соцмережах про своє становище, тож ставити їй такі питання дуже нетактовно.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

А що ви думаєте з цього приводу?