Зірка МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком: родина очікує на народження малюка найближчим часом

Відома українська кондитерка Ліза Глінська повідомила про те, що вагітна первістком. 41-річна зірка очікує на дитину з дня на день. Усі деталі в статті.

Переможниця кулінарного реаліті-проекту МастерШеф Ліза Глінська повідомила про те, що очікує на первістка. 41-річна зірка телебачення та ресторанного бізнесу стане мамою. Як відомо, кондитерка вже була вагітною, але, на превеликий жаль, втратила дитину.

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

Екс-суддя МастерШеф Ліза Глінська готується до весілля в умовах війни
Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

Так, не дивлячись на події в країні, Ліза розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram о про серйозні зміни в особистому житті, які відбувалися за ці останні 2 роки. Зокрема, вона готувалася до весілля попри умови, які розгорнулися навколо неї. І як з’ясувалося нещодавно, у 2023-у завагітніла.

Насправді Глінська не супроводила повідомлення про свій стан жодною інформацією. Зірка просто оприлюднила у своєму блозі фотографію зі свіжої фотосесії, на якій постала з величезним животом та у розкішні сукні. Образ шеф-кухар схожий на синю квітку. З іншого боку Глінська також нагадує богиню.

Стать малюка вона не розкрила, як і не розповіла детальніше про те, протікає її вагітність. Шанувальники одразу почали вітати Лізу. У коментарях вони написали багато приємних слів.

Нагадуємо, що в свіжому інтерв’ю Аліні Дорачук Ліза Галінська розповіла про трагедію, яка відбувалася відбулася в її сім’ї 15 років тому. Зірка мала народити у клініці в Ялті. Майбутня мама потрапила у платне відділення, однак, не отримала необхідної допомоги під час пологів, а також втратила дитину.

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

За словами зірки, це сталося через некомпетентність лікарів, які стимулювали в неї пологи медикаментами, а також не зробили УЗД перед пологової діяльністю. Врятувати дитину не вдалося, однак і матір серйозно постраждала.

Втім, досвід материнства Глінської все ж таки є. У чоловіка кондитерки є син, який живе з ними. Тож для хлопчика знаменитість стала мачухою.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.