Зірка МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком: родина очікує на народження малюка найближчим часом

Відома українська кондитерка Ліза Глінська повідомила про те, що вагітна первістком. 41-річна зірка очікує на дитину з дня на день. Усі деталі в статті.

Переможниця кулінарного реаліті-проекту МастерШеф Ліза Глінська повідомила про те, що очікує на первістка. 41-річна зірка телебачення та ресторанного бізнесу стане мамою. Як відомо, кондитерка вже була вагітною, але, на превеликий жаль, втратила дитину.

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

Екс-суддя МастерШеф Ліза Глінська готується до весілля в умовах війни
Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

Так, не дивлячись на події в країні, Ліза розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram о про серйозні зміни в особистому житті, які відбувалися за ці останні 2 роки. Зокрема, вона готувалася до весілля попри умови, які розгорнулися навколо неї. І як з’ясувалося нещодавно, у 2023-у завагітніла.

Насправді Глінська не супроводила повідомлення про свій стан жодною інформацією. Зірка просто оприлюднила у своєму блозі фотографію зі свіжої фотосесії, на якій постала з величезним животом та у розкішні сукні. Образ шеф-кухар схожий на синю квітку. З іншого боку Глінська також нагадує богиню.

Стать малюка вона не розкрила, як і не розповіла детальніше про те, протікає її вагітність. Шанувальники одразу почали вітати Лізу. У коментарях вони написали багато приємних слів.

Нагадуємо, що в свіжому інтерв’ю Аліні Дорачук Ліза Галінська розповіла про трагедію, яка відбувалася відбулася в її сім’ї 15 років тому. Зірка мала народити у клініці в Ялті. Майбутня мама потрапила у платне відділення, однак, не отримала необхідної допомоги під час пологів, а також втратила дитину.

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

За словами зірки, це сталося через некомпетентність лікарів, які стимулювали в неї пологи медикаментами, а також не зробили УЗД перед пологової діяльністю. Врятувати дитину не вдалося, однак і матір серйозно постраждала.

Втім, досвід материнства Глінської все ж таки є. У чоловіка кондитерки є син, який живе з ними. Тож для хлопчика знаменитість стала мачухою.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?