Рубрики: Новини
16.05.2024 20:37

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.
Поділитися

Актриса Ксенія Мішина активно веде сторінку в Instagram, де ділиться всіма важливими подіями, які відбуваються у її житті. Крім робочих моментів, у мікроблозі екс “Холостячки” з’являються відео та фото з особистого архіву. Зазвичай це ролики з її єдиним сином Платоном, де вона розповідає про поточні справи та їх спільні поїздки.

А нещодавно у Ксенії Мішиної з’явився новий член сім’ї – милий рудий пес породи мальтипу. З того часу життя актриси кардинально змінилося. Тепер головний герой її блогу – пушистик на ім’я Один – скандинавський Бог мудрості та перемоги.

Так, сьогодні вранці Мішина оприлюднила відео де лежачи в ліжку, після пробудження мило цілується зі своїм домашнім улюбленцем. Зазначимо, що це виглядало дуже мило.

Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

“Доброго ранку. Без світла, але з ціловашками”,- підписала кадри Ксенія Мішина.

Зазначимо, що собаку актриса називає ще одним своїм синочком. Нагадаємо, що Ксенія Мішина – одна виховує дитину. Про батька сина Платона актриса розповідає неохоче. В одному зі своїх інтерв’ю зірка зізналася, що на 5-му місяці вагітності пішла від чоловіка, бо зрозуміла, що не готова йти по життю з ним далі. Нині її син – головний чоловік у її житті.
Після невдалих стосунків із переможцем першого сезону “Холостячки” – коміком Олександром Еллертом, Ксенія вирішила поставити своє особисте життя на паузу та повністю присвятити себе вихованню дитини.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож

Щодо її екс-коханого, то він після початку повномасштабного вторгнення ухвалив рішення виїхати за кордон і зараз намагається будувати кар’єру в США.