“Дуже складна”: екс-учасник Холостячки Андрій Рибак вперше пояснив, чому Ксенія Мішина досі незаміжня

Ще декілька років тому за серце Ксенії Мішиної боролася дуже багато чоловіків, але зараз акторка абсолютно самотня і говорить про те, що задоволена цим станом.

Так, у романтичному реаліті-шоу Ксенія обрала Олександра Еллерта, який був в неї закоханий ще задовго до того, як потрапив на проєкт. Можна сказати, що насправді в інших учасників не було і шансу, хоча вони добре пропіарилися та змогли просунутися в шоу-бізнесі. З багатьма з них Ксенія залишилася в прекрасних стосунках, і при зустрічі може випити з ними філіжанку кави та побалакати.

Екс-учасник Андрій Рибак пояснив, чому Ксенія Мішина досі незаміжня

Ксенія Мішина розповіла про материнство та зізналась чи планує другу дитину
Екс-учасник Холостячки Рибак пояснив, чому Ксенія Мішина досі незаміжня

Але ні для кого не є секретом, що Ксенія Мішина після розставання зі своїм обранцем досі самотня. Та й поговорюють, що з Олександром їх об’єднувало не кохання, а контракт, який їм було вигідно підписати після завершення знімального процесу. Зараз комік проживає в Сполучених Штатах Америки, хоча ще 2 роки тому давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому говорив, що має серйозні наміри повернути кохану.

Ксенія ж чесно заявила на всю Україну, що не збирається шукати чоловіка і буде зосереджуватися на собі та своєму ментальному здоров’ї. Вона проживає в Києві разом зі своїм єдиним сином Платоном, багато подорожує та тішить фанатів свіжими проєктами.

Однак, нещодавно Андрій Рибак поділився своїм баченням ситуації зізнався, що насправді Ксенія доволі складна людина, що і заважає їй знайти партнера, який буде водитися для того, аби зустріти разом з ним старість.

“Вона не для всіх. Мені здається, що не в найкращому сенсі. Вона багато в чому молодець, наприклад, у плані кар’єри. Але в плані стосунків із чоловіками і з людьми, я не поділяю її підходи. У Мішиної не найпростіша доля. У неї є образа на чоловіків. Вона хоче комусь щось довести. Коли це в здоровому ключі, то це допомагає, а коли справа доходить до фанатизму…”

При цьому Андрій зазначив, що у плані дружніх стосунків, Ксенія доволі легка, і з нею можна посміятися.

Нагадуємо, що офіційною причиною розставання з Олександром Ксенія назвала його ставлення до неї та стосунків. В свою чергу комік спочатку прийняв критику, а потім заявив, що для Мішиної абсолютно всі чоловіки такі.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?