|
16.05.2024 21:42

Міка Ньютон повернулася до натуральності і вперше показала, як виглядає з каштановим кольором волосся

Який би імідж та зачіска не були у Міки Ньютон, деякі речі ніколи не змінювалися. Наприклад, колір її волосся. Міка завжди фарбувалася у максимально холодний світлий тон, який дуже наближений до білого. При цьому, довжина її шевелюри, а також об’єм могли змінюватися. Міка то була кучерявою, то з короткою зачіскою, то з довгим рівним волоссям.

Понад 10 років вона не виступає в Україні, хоча час від часу приїжджає на батьківщину та дає ексклюзивні інтерв’ю. У Сполучених Штатах Америки Ньютон змогла влаштувати собі роботу акторки реклами, а також вийшла заміж.

Судячи з усього, за кордоном вона змогла дійсно знайти своє щастя, адже постійно говорить про те, що навряд повернеться.

Міка Ньютон показала, як виглядає з каштановим волоссям

 Міка Ньютон показала, як виглядає з каштановим волоссям

Зараз співачці майже 40 років, і вона наче не змінюється і навіть не стає старшою. Але все ж таки, деякі люди у своєму природному стані виглядають зовсім інакше на відміну від того, як ми звикли його бачити на екрані.

Нещодавно Міка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії, на яких показала, якою вона була у маленькому віці. Перед очами підписників постала тендітна дівчинка з повними губами, а також пухнастим каштановим волоссям.

Міка Ньютон показала, як виглядає з каштановим волоссям

Для фотографії дівчинка обрала різнокольорову сорочку, яка дуже їй пасує та робить її обличчя виразнішим. І хоча саму співачку ці кадри більше насмішили, насправді вона виглядала як дитина, що могла б свого часу зніматися для телеканалу Дісней. Адже можна знайти дещо спільне між нею та Селеною Гомес.

Нагадуємо, 5 років тому Міка Ньютон повідомила про те, що поборола рак. Зараз співачка знаходиться в стані ремісії, але постійно проходить перевірки для того, щоб контролювати свій стан здоров’я.