|
19.05.2024 08:37

МастерШеф 13 сезон 15 випуск від 18.05.2024: хто з учасників покинув шоу – “Нарешті справедливе рішення”

Хто покинув “МастерШеф-13” відомо. На цей раз з кулінарного шоу ніхто не пішов. Так, попри напружено боротьбу, а також явного претендента на виліт, суті прийняли рішення, що необхідно дати учаснику інший шанс. Цим учасником стала Аліна.

Хто покинув “МастерШеф-13”

Хто покинув МастерШеф-13

Вісімка аматорів наблизилася до кітелів, тому випробування ставали все більш запеклими! Початок кулінарного тижня почався з несподіванок. Щойно учасники зайшли на кухню, всі помітили загадкові бокси, які одразу налаштували їх на складне випробування.

Виявляється, судді проекту хотіли перевірити, чи вміють аматори знаходити баланс між ціною закуплених продуктів та фінальною вартістю страв. Саме тому Ектор Хіменес-Браво продавав головні лоти, тобто продукти під коробками для трьох команд, а Володимир Ярославський пропонуватиме додаткові лоти, які зменшать чи підвищать шанси кухарів на успіх.

Варто відзначити, що претенденток на виліт, задумкою аудиторії, було дуже багато, але здебільшого глядачі тривожилися, що з шоу піде знову достойна людина, що спричинить невдоволення.

Зокрема, багато хто зрадів, зрозумівши, що вдалося все ж таки зберегти баланс сил у проекті.

Хто покинув МастерШеф-13

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція шоу була зупинена на телеканалі. Здебільшого це було викликано подіями в країні, але пізніше також названа другорядна причина — зникли спонсори. Тривалий час випуски намагалися відновити, але все залежало від того, чи знайдеться компанія, яка буде спонсорувати вихід шоу в ефір. Приблизно через півроку все ж таки вдалося цього досягти.

За цей час продюсери змогли вже відзняти вельми багато випусків та декілька сезонів у нових умовах. Однак, тепер в епізодах завжди нагадують про актуальні події, говорять виключно українською, а також розповідають особисті історії, які здебільшого пов’язані з останніми двома роками.