“Можу стати інвалідом”: суддя шоу “МастерШеф” Ярославський розповів про проблеми зі здоров’ям та операцію

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський вперше розповів, чому не захищає свою батьківщину, а продовжує працювати на кухні. Зірка вразив правдою.

Після 24 лютого Володимир Ярославський одразу ж намагався продемонструвати свою активність у питаннях, що стосуються благодійності, а також інформаційної боротьби. Зокрема, разом зі своєю партнеркою Ольгою Мартиновською чоловік провів неймовірну кількість акцій, а також збирав шалені суми, які направляв на лікарні та фонди.

Володимир Ярославський розповів про свої проблеми зі здоровʼям

Володимир Ярославський пішов по гриби разом із батьками
Володимир Ярославський розповів про свої проблеми зі здоровʼям

Звичайно, у глядачів виникали питання, чому людина, яка настільки сильно хоче допомогти своїй батьківщині все ще перебуває в Києві.

Нещодавно Володимир Ярославський дав ексклюзивне інтерв’ю для Раміни Есхакзай, в якому розповів про доволі серйозні проблеми зі здоров’ям.

На відміну від Олега Винника, який досі не назвав свій діагноз, шеф-кухар здивував переліком проблем, які викликають занепокоєння за нього, як за шоумена та кулінара. Зокрема мова йде про необхідність нейрохірургії.

У Володимира Ярославського одна рука набагато менша за іншу, через що він має труднощі в побутовому житті. До списку додаються нирки, хворе серце та коліна.

“По здоров’ю я справді не готовий… Там і коліна, і клапан пропускає, і печінка, і грижі, які треба оперувати, але я дуже боюся, –зізнався чоловік. – Дуже часто аж німіє рука, і в мене був якийсь період, що я не міг навіть маленький сотейничок просто тримати рукою. Тобто вона прямо в мене, ця рука, була меншою. Я спеціальні вправи робив, ЛФК робив. Але на той момент сказали, що ніхто так не оперує, але минулого року я знайшов лікаря, який сказав, що вони роблять це під мікроскопом”

Однак, кулінар не поспішає лікуватися подібним чином, адже оперувати буде робот, а вигідність успішного результату всього 50 відсотків. В іншому випадку зірка може залишитися інвалідом назавжди.

Нагадуємо, що раніше Ольга Мартиновська давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла, чому її роман з Володимиром нереальний. За її словами, серйозну роль відіграла різниця у зрості, а також неможливість у цих стосунках домінування зі сторони Ярославського.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.