|
20.05.2024 19:07

Тоня Матвієнко в день народження чоловіка показала рідкісні фото з Арсеном Мірзояном: “Геній” та “Бусінка”

Сьогодні, 20 травня, у родині доньки легендарної співачки Ніни Матвієнко Антоніни особливе свято – її коханому чоловіку музикантові Арсену Мірзояну виповнилося 46 років. Цього дня артистка вирішила поділитися кумедними фотографіями із сімейного архіву, які раніше ніде не публікувалися та супроводжувала їх зворушливим постом, де не лише освідчується чоловікові у коханні та бажає йому щастя та здоров’я, а й називає його своїм “генієм”.

Іменинник відразу ж відреагував на привітання дружини та у відповідь написав:

“Дякую, моя бусинка! Люблю тебе!”.

Зазначимо, що це виглядало дуже зворушливо. Нагадаємо, що за останні роки про взаємини Арсена Мірзояна та Антоніни Матвієнко ходили різні чутки. Якоїсь миті в Мережі навіть почали говорити про їхнє розлучення. Проте, за словами Арсена та Тоні, після вимушеного від’їзду співачки з дітьми за кордон на початку війни та тривалої розлуки, їхні почуття одне до одного лише посилилися. Арсен був поруч, коли Тоня переживала смерть мами – легендарної української співачки Ніни Матвієнко, яка померла у 2023 році через онкологію, потім допомагав вийти дружині з емоційної кризи та повернутися до нормального життя та на сцену. Загальне горе та труднощі лише згуртували родину.

Тоня Матвієнко в день народження чоловіка показала рідкісні фото

Нагадаємо, що роман Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна розпочався, коли чоловік був ще одружений. За це Тоню неодноразово називали розлучницею. Обговорення цієї теми досі викликає у неї легке збентеження, хоча винною у розпаді родини Антоніна не вважає себе.

«Я відверто сказала всьому світу, що я покохала чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це має бути соромно?” – говорила в одному з інтерв’ю Матвієнко.

А що ви думаєте з цього приводу?