“Вона ображена досі”: Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною, яку проміняв на Тоню Матвієнко

Арсен Мірзоян дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповів про те, як складаються його стосунки з колишньою дружиною, яку він покинув заради Тоня Матвієнко.

Тривалий час Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко приховували свій роман, хоча глядачі давно здогадувалися про те, що між молодими людьми зародилося кохання. Причина таємничості доволі проста, — на чоловіка вдома чекала дружина, яка народила йому двох синів.

Після завершення зйомок музиканти разом рушили в концертний тур, який тривав рік, і лише після його закінчення Арсен повідомив колишній дружині про те, що закохався в іншу жінку і хоче піти.

Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, чому вимушені жити з батьками
Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною

Тоня Матвієнко зі своєї сторони намагалася зробити усе можливе, щоб пом’якшити гострі кути. Зокрема, вона знайшла спільну мову зі своїми пасинками, коханого чоловіка прийняла без грошей та майна у будинку своєї матері, і ніколи на нього не  тиснула з цього приводу. Пара досі проживає у маєтку, навіть після смерті Ніни Митрофанівни.

Незабаром у закоханих народилася спільна дочка Ніна. Разом з нею та хлопцями сім’я неодноразово їздила на курорти та весело проводила разом час. Безумовно, колишня дружина відпускала дітей до батька, адже вони мали потребу у ньому.

Арсен Мірзоян розповів про стосунки з екс-дружиною

Але з’ясувалося, що Арсену Мірзояну повністю помиритися з колишньою дружиною не вдалося. За його словами, вона досі ображена, а їхні стосунки “натягнуті”.

“Я відпустив, я спокійно до цього ставлюсь. Вона ображена ще досі. Я думаю, так. Це вже як за правило в неї. Вона також відпустила, але… Але оце ставлення вона зберегла. Я вислуховую її. Я абсолютно спокійно це роблю”

Примітно, що співак не вважає свій вчинок зрадою. Мовляв, був чесним, про що йому неодноразово говорили, нібито це було абсолютно дарма. Мовляв, кому та чесність була потрібна.

Нагадуємо, що в інтерв’ю Славі Доміну Арсен також розповів про останні дні Ніни Матвієнко. Зірковий зять зізнався, що співачка ніколи не скаржилася на свій стан, як раптом все погіршилося. Зірка пішла з життя через рак.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".