|
20.05.2024 19:53

Незадовго до смерті Руслана Писанка розповіла, як стала мамою: що відомо про хлопчика, якого вона виховувала

Адже чим дужче шанувальники люблять свого кумира, тим сильніше бажають йому сімейного щастя та діточок. І напевно саме тому новина про поповнення в голівудських сім’ях спричиняють справжню інформаційну бурю в мережі.

Руслана була дуже прив’язана до своєї родини. Однак, так склалося, що її рідні йшли один за одним. Так, рідний брат зірки помер від онкології. Пізніше стало відомо, що на рак захворіла і її матір, яка пішла незадовго до смерті самої зірки. Увесь цей час поруч з Писанкою знаходився її чоловік Ігор Ісаков. З ним у шлюбі вона прожила приблизно 10 років.

Руслана Писанка розповіла про свого дорослого пасинка

 Руслана Писанка розповіла про свого дорослого пасинка

За цей час зірка встигла кардинально змінити своє життя. Знайшовши свою любов, вона побудувала власний маєток за містом, де проживала щасливі роки разом з обранцем. Врешті-решт, їй навіть довелося спробувати щастя материнства на смак, хоча вона і не зізнавалася у цьому.

Рідних дітей акторки не було, однак був пасинок. Дорослих син Ігоря на деякий час поселився разом з ними в будинку. На той момент він був юнаком. З акторкою він прекрасно поладнав, вони дуже зблизилися і Руслана його щиро полюбила, як свою дитину.

Але хлопець був у тому віці, коли необхідно лишати свій дім, тож невдовзі він переїхав, залишивши батька разом з коханою дружиною. Про це декілька років тому розповів сам Ігор в ексклюзивному інтерв’ю для телеканалу “1+1”.

У той самий період часу Руслана зізнавалася у тому, що давно змирилася зі своєю бездітністю. Мовляв, у долі просити більшого навіть не намагається, адже всім задоволена і приймає те, що їй дано.

Нагадуємо, що Руслана померла 2 роки тому. Про діагноз зірки не було відомо, аж допоки вона не покинула цей світ. Онкологію у Руслани знайшли після того, як вона травмувалася на сцені та втратила свідомість.