Більше не секрет: як виглядає єдиний спадкоємець покійної Руслани Писанки, якого не було б без її чоловіка

Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її вдівець Ігор Ісаков продовжує жити у тому самому будинку, який вони колись спорудили, щоб зустріти в ньому старість разом.

Знаменита українська акторка Руслана Писанка доволі спокійно говорила на рахунок імовірного поповнення в сім’ї. Вірніше, щодо того, що вона так і не пізнала щастя материнства. У своєму останньому інтерв’ю зірка прямо сказала, що приймає свою долю і не намагається її змінити. Мовляв, якщо вона не дала їй дітей, то і не треба.

При цьому зірці було прекрасно відоме сімейне тепло. Вона була неабияк прив’язаний до своєї матері, і до рідного брата, які обидва померли від онкології.

Вдівець Руслани Писанки показав сина: у покійної акторки був пасинок

Як зараз виглядає будинок покійної Руслани Писанки
Вдівець Руслани Писанки показав сина: у покійної акторки був пасинок

З іншої сторони Руслана все ж таки дізналася, що таке мати дитину. Після того, як вона зійшлася з Ігорем Ісаковим, а також побудувала дім своєї мрії, до них виїхав його спадкоємець.

Хлопець жив разом зі своїм батьком та мачухою її став повноцінним членом сім’ї. Руслана одразу ж поладнали з пасинком, але жити з ним довго не судилося, так як юнак незабаром пішов у вільне плавання.

Про нього пара говорила з журналістами нечасто, але все ж таки пригадати про хлопчика також не могла.

Нагадуємо, що Руслана пішла з життя влітку 2022-го. Новина про її смерть була дуже неочікуваною навіть для колег. І зірки не підозрювали про те, що Писанка у Німеччині лікує не ногу, а рак. Тим паче, що сама зірка добре приховувала свій біль і не видавала себе жодним чином. Як розповідав Ігор, вона навіть допомагала своїм друзям житловим питанням, у той самий час, як сама знаходилася на порозі смерті.

Незадовго до кончини Руслані стало набагато легше, що вселило надію у серце її коханого чоловіка. Пізніше саме він повідомив сумну новину. Попрощатися з Русланою можна було в Німеччині і в Києві. А 2023-го Ігор спорудив для неї пам’ятник, а також влаштував пере поховання, щоб вона могла знайти спокій разом зі своєю сім’єю.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?