|
22.05.2024 14:59

Вакарчук нарешті досяг бажаного і повернув собі славу, яка дісталася Пономарьову: “Тепер усе стало ясно”

За 30 років співочої кар’єри в українському шоу-бізнесі Святослав Вакарчук встиг зарекомендувати себе як професіонал своєї справи та титан вітчизняної сцени.

Його пісні звучати далеко за межами України, а вірші знають майже всі. Сам Святослав Іванович вельми скромно говорить про свої здобуття та успіхи. І лише нещодавно розповів фанатам цікавий нюанс його роботи.

Святослав Вакарчук розповів про співпрацю з Олександром Пономарьовим

Святослав Вакарчук розповів про співпрацю з Олександром Пономарьовим

Відповідна публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У дописі чоловік розповів про те, що написав неймовірну кількість пісень, але світ почув лише половину з них. Причому, лише декілька вперше прозвучали з вуст інших виконавців. Зокрема, один такий хід виконав Олександр Пономарьов.

Безумовно, колега Святослава Вакарчука завжди брав на обробку до свого репертуару лише найкращі композиції, і немає нічого дивного, що серед них також з’явився твір музиканта.

Нагадуємо, що після 24 лютого обидва активно почали гастролювати Україною з благодійними концертами. Часто музиканти до того ж перетинаються на великих заходах і також діляться спільними фотографіями з них.

Примітно, що обидва з’являються біля захисників, і дають для них безкоштовні виступи. Втім, Пономарьов здебільшого виходить на сцену разом зі своїм колегою Михайлом Хомою, який ще 3 роки тому виступав під псевдонімом Дзідзьо. Репертуар у чоловіків вельми серйозний, хоча неодноразово вони розповідали про те, що захисники просять більш веселі пісні для того, щоб підняти свій дух.

В свою чергу Святослав не говіркий на цю тему і взагалі не розповідає про те, як виглядають його зустрічі з військовими. Хоча й зізнався, що йому довелося розставити пріоритети, і заради дітей він зараз активно працює у цьому напрямку.