|
24.05.2024 16:56

Остапчук викинув половину речей Полтавської: Катя образилася, але ненадовго – що подарував дружині шоумен

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська після того, як стало відомо про їхній роман, почала активно вести свій блог у Instagram, де докладно розповідає про те, що відбувається у її житті. За цей час Катерина отримала величезну армію підписників. На сьогоднішній день кількість читачів блогу дружини Остапчука становить 57,6 тисячі людей, які з цікавістю переглядають її “сториз”. Як правило, Катя докладно розповідає, як минає її день, але найчастіше знімає кумедні відео, де головним героєм є її зірковий чоловік.

Катя Полтавська похвалилася стильним подарунком від Остапчука

Остапчук із задоволенням підігрує молодій дружині. Так, напередодні Полтавська оприлюднила ролик, де поскаржилася на чоловіка, який вирішив провести ревізію гардероба та позбутися непотрібних речей. Проте замість своїх старих футболок та штанів викинув половину гардероба Полтавської. Катя жартома обурилася і назвала цю звичку Остапчука “дебільною”.

Катя Полтавська похвалилася стильним подарунком від Остапчука

Але незабаром її настрій кардинально змінилося. Знаменитий чоловік, мабуть, замість викинутих речей, запропонував Полтавській купити їй щось новеньке, Катя не відмовилася.

“Ну, а я що? Я ніколи не відмовляюся, коли мені щось пропонують”, – написала Катерина і тут же похвалилася обновкою.

Для своєї коханої дружини Вова Остапчук придбав шкіряні кеди від відомого французького бренду Saint Laurent, вартість яких становить приблизно 27 тисяч гривень. Настрій Каті відразу покращився.

“Давно потрібні були звичайні білі кеди, нічого не знайшла в Києві, окрім цих”, – кокетливо написала Полтавська.

Катя Полтавська похвалилася стильним подарунком від Остапчука

Нагадаємо, що нещодавно молода дружина Володимира Остапчука відкрила салон лазерної епіляції та масажу. Тепер дівчина позиціонує себе як бізнес-леді. У своїх соцмережах вона постійно розповідає про свій бізнес і натякає, що всього досягла сама.