|
24.05.2024 19:52

Христина Соловій вперше розповіла, як зіпсувала свої стосунки з Вакарчуком: співак цього вчинку не оцінив

Спільна робота Святослава Вакарчука та Христина Соловій розпочалася більше 10 років тому. Тоді молода виконавиця виглядала дуже ніжною та тендітною. Здавалося, що такій особистості буде нелегко в шоу-бізнесі, де повсюди акули.

Але під своє крило її взяв Святослав Вакарчук, що значно поліпшувало перспективи для артистки. Вже незабаром вийшов її перший кліп, який одразу ж підкорив усю країну. Для так би мовити дебюту це був приголомшливий результат, про який мріяло багато виконавців.

Христина Соловій розповіла, як зіпсувалися її стосунки зі Святославом Вакарчуком

 Христина Соловій розповіла, як зіпсувалися її стосунки зі Святославом Вакарчуком

Але досить скоро про Христину почали забувати. Дівчина змінила репертуар, а вплив Святослава Вакарчука відчувався все менше. Зараз артистка знову здобуває свою славу, і на цей раз її ім’я все частіше з’являється в інформаційному просторі. Можна сказати, що це її особистий успіх, адже зі Святославом Вакарчуком вона працювати припинила.

Натомість дівчина встигла втрапити навіть у декілька скандалів: починаючи від мовного питання, і закінчуючи Романом з одруженим Сергієм Жаданом.

У своєму великому інтерв’ю Христина все ж таки зізналася, чи була в неї інтрижка зі Святославом Вакарчуком. За словами Христини, довгий час вони були достатньо близькими. Однак, в якийсь момент їхні взаємини дуже сильно охололи, і після цього реанімувати їх не було сенсу. За думкою Соловій, це сталося після того, як вона висловила своє небажання, або її репертуар був схожим на репертуар самого Святослава.

Вакарчук не наполягав на своєму баченні її кар’єри, але з того часу вони дуже сильно віддалилися, і Христина усвідомила, що сказала щось не так, або ж взагалі зайве.

Співаки завершили працювати разом 2023-го, хоча складалося враження, що контракт вони розірвали набагато раніше.