Рубрики: Новини
26.05.2024 11:58

Елітного життя і обіцянки кохати завжди було недостатньо: Славія розповіла, чому розлучилася з Дзідзьо

Популярна українська співачка Славія у своєму інтерв'ю розповіла, чому насправді її шлюб з Михайлом Хомою закінчився, і як все було. Детальніше в матеріалі.
Поділитися

Досить довго шлюб Дзідзьо залишався загадкою для його фанатів. Виконавець відноситься до того типу зірок, які намагаються усіма можливими силами приховати те, що відбувається у їхньому приватному житті, не люблять давати інтерв’ю, в особливості ексклюзивні, і здебільшого займаються суто просуванням власної кар’єри та репертуару.

 Славія розповіла, чому прийняла рішення розійтися з Дзідзьо

Але уся проблема полягає в тому, що таких зірок оточують люди, котрі все ж таки можуть дозволити собі бовкнути зайве.

Славія розповіла, чому прийняла рішення розійтися з Дзідзьо

Колишня дружина Михайла Хоми Ярослава за час їхнього шлюбу лише декілька разів поспілкувалася з журналістами, і здебільшого говорила про те, що жінка має сидіти вдома, слідкувати за господарством та чекати на коханого чоловіка, який заробляє на сім’ю.

І лише наприкінці цього союзу вона зізналася, що завжди мріяла стати співачкою, а її благовірний цих бажань не розділяв і наполягав на тому, щоб вона забула про це. Ба більше, Ярослава навіть намагалася зробити собі кар’єру за спиною свого благовірного, і наштовхувалася на серйозний супротив, адже Михайло знав, що його кохана відвідує кастинги.

 Славія розповіла, чому прийняла рішення розійтися з Дзідзьо

Врешті-решт, все закінчилося тим, що пара прийняла рішення розлучитися. Славія так само не погоджується з феміністками, але при цьому між шлюбом та кар’єрою обрала другий варіант. За її словами, вони неодноразово обговорювала з Михайлом можливість для неї будувати своє життя на сцені, і він говорив про те, що не хоче мати в особі своєї дружини конкурентку.

Інтерв’ю, в якому прозвучали дані зізнання вивели Дзідзьо з себе. Після цього стало відомо, що пара розлучається, хоча аудиторія одразу здогадалася, що на подібне Славія наважилася, знаючи, що вони розійдуться.