|
26.05.2024 20:00

Дружина Григорія Решетніка вперше зізналася, чому покинула чоловіка з трьома дітьми і розповіла, з ким живе

Христина Решетник є най багато задачнішою мамою українського шоу-бізнесу. Досі залишається загадкою, як їй вдається доглядати за трьома дітьми від Григорія Решетник, виконувати обов’язки його агента, вести власний блог, знаходити час для себе, коханого чоловіка, ще й для подорожей. Варто відмітити, що остання, вона організовує хоча і нечасто, але дозволяє собі це як мінімум раз на рік.

Зокрема, нещодавно стало відомо, що Христина влаштувала собі чергові канікули, залишила дітей на Григорія та рушила разом з подругами за кордон. Попередньо, це Великобританія.

Христина Решетнік розповіла деталі своєї подорожі за кордон

Христина Решетнік розповіла деталі своєї подорожі за кордон

Блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показала, як зі своїми подружками пересувається автомобілем, а пізніше попросила вгадати, де вони відпочивали. Судячи з усього, дівчата усю поїздку були разом, і проживали також поруч.

Христина Решетнік розповіла деталі своєї подорожі за кордон. Скріншоти особистої сторінки зірки

Поки що Христина не надто щедра на деталі поїздки, але судячи з усього, це прекрасний інформаційний привід для створення контенту, а отже розтягувати вона його буде декілька діб, і зможе розповісти багато цікавих речей.

Нагадуємо, що 2 роки тому разом з Григорієм Христина не евакуювалася за кордон, а знайшла для себе та сім’ї притулок в Івано-Франківську, де проживають її рідні. Григорій зізнався, що хотів повернутися одразу ж в Київ після того, як відвіз дружину та дітей, але сини почали вмовляти його залишитися, адже сильно переживали, і він поставив в пріоритет родину.

Однак, вже за декілька місяців сім’я все ж таки наважилася повернутися, хоча спочатку і без дітлахів. Хлопці на деякий час залишалися разом з бабусею та дідусем. Тим паче, що батьки Григорія також переїхали з Миколаєва до Івано-Франківська, і знайшли притулок у своїх сватів.