Рубрики: Новини
27.05.2024 14:38

43-річна Вітвіцька натякнула на вагітність: з’явилися інтригуючі фото зірки 1+1 та її коханого на вокзалі

У Мережі з'явилося цікаве фото зірки 1+1 Соломії Вітвицької та її нового коханого. Шанувальники заінтриговані – невже телезірка скоро стане мамою?
Поділитися

На початку 2024 року зірка телеканалу 1+1 Соломія Вітвіцька, після чуток про її новий роман із військовослужбовцем, вирішила сама відкрити всі карти та оприлюднила їх спільний знімок. Публікацію було присвячено 40-річчю її обранця – Олексію Сітайло, який до початку війни обіймав посаду голови Середино-Будського районного суду Сумської області. У Мережі з’явилися ще подробиці про нового коханого Соломії, про які телезірка воліє замовчувати.

Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого

Так, Блогер Богдан Беспалов у своїй програмі про таємниці зірок розповів, що обранець Вітвицької на початку війни відправив свою дружину з дітьми за кордон. Про це в інтерв’ю газеті censor.net від 12.12. 2023 розповідав і сам Сітайло. Що сталося далі, лише припущення. Беспалов стверджує, що Соломія, яка була другом сім’ї, скористалася моментом і завела роман чоловіком. Вітвіцька нічого не коментувала.

Навпаки, зірка продовжує постити спільні фото та освідчуватися своєму чоловікові в коханні і, здається, роман уже має продовження. Так, напередодні в Мережі з’явився цікавий знімок, який привернув увагу підписників. Фотографія була зроблена на пероні вокзалу у Слов’янську. На кадрі Соломія та Олексій. Парочка стоїть обнявшись. На Вітвіцькій широкій сукні з леопардовим принтом, зверху надіта подовжена жилетка. Увагу привертає рука Олексія, що лежить на животі Вітвіцькій.

43-річна Вітвіцька натякнула на вагітність: з’явилися інтригуючі фото зірки 1+1 та її коханого

“Соломіюшка вагітна?”, – тут же поцікавилася прихильниця.

Відповіді так і не надійшло.

Нагадаємо, що про роман Соломії Вітвіцької стало відомо на початку 2024 року, коли зірка запостила фотографію з відпочинку в Буковелі, на якій було видно чоловічу руку. Потім блогер Богдан Беспалов провів ціле розслідування і на своєму ТГ-каналі оголосив, що знає, хто цей загадковий чоловік і навіть видав деяку інформацію про нього.

Соломія Вітвіцька зустрічається з чоловіком подруги: блогер розкрив цікаві подробиці з життя телеведучої