“Були певні очікування”: Соломія Вітвіцька розповіла, чому розлучилася з колишнім чоловіком Кочатковим

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька відверто розповіла про розлучення з колишнім чоловіком Владом Кочатковим та що, на її думку, вплинуло на прийняття такого рішення.

Відверто поговорити про нинішнє та минуле життя, розповісти про ставлення до материнства й згадати про розлучення, українську журналістку запросив ведучий Слава Дьомін для свого YouTube-каналу.

Так, Соломія Вітвіцька зізналася, вона тішиться, що їй вдалося зберегти дружні відносини після розірвання союзу з Владом Кочатковим. За її словами, за 8 років подружнього життя у них не було нічого “токсичного”, але відчула, що стала почуватися комфортніше та якось світліше після розлучення.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька розповіла, чому розлучилася з колишнім чоловіком Кочатковим

Каже, що за все сімейне життя вони, можливо, навіть голос не підвищували одне на одного. Після ухвалення рішення розлучитися, розповідає, що вони ще жили разом місяць чи два, і при цьому в колишньої пари взагалі не було ніяких до одне одного претензій.

Імовірною причиною розірвання 8-річного шлюбу, за думкою Соломії, стало те, що вони з колишнім чоловіком мали якісь певні очікування, які, скоріше за все, не справдилися.

“Може, були якісь певні очікування. Коли ми вирішили розлучитися, то якось навіть і очікувань уже не стало, і стало ще комфортніше”, – зізналася Соломія.

Соломія Вітвіцька розповіла, чому розлучилася з колишнім чоловіком Кочатковим

Знаменитість додала, що наразі вона підтримує дружню комунікацію з ексчоловіком. В них немає публічних сварок, скандалів та непорозумінь. Сімейне життя у Соломії та Влада було тихим та спокійним й розлучення пари не принесло їм ніяких серйозних проблем.

Ще однією з вагомих причин, чому союз української телеведучої та її колишнього чоловіка розпався стала публічність Соломії. Журналістка зізналася, що Влад мав достатньо чоловічий характер, тому вона і подумати не могла, що на нього це так тисне.

Колишній зірки згодом зрозумів, він не до кінця був упевнений, що почувався поряд з нею чоловіком, оскільки Вітвіцька достатньо реалізована та успішна особистість. Тож, це поступово накопичувалося, і в один момент з цим боротися було дійсно непросто.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.