Рубрики: Новини
28.05.2024 13:05

Ольга Сумська взяла на себе обов’язок Каті Осадчої і вступилася за Юрія Горбунова: “Як він це виніс”

Популярна українська акторка Ольга Сумська вперше висловилася на рахунок Юрія Горбунова та новин, які останнім часом з'являлися у зв'язку з ним.
Поділитися

Рік тому Юрій Горбунов пройшов через найбільший скандал за історію своєї кар’єри. Пов’язаний він був з фільмом телеведучого, який отримував фінансування. Юрій збирався зняти комедію, однак публіка відреагувала на новину надзвичайно гостро в результаті чого, що в мене був вимушений відмовитися від часткового покриття розходів від держави.

Ольга Сумська прокоментувала скандал навколо Юрія Горбунова та його фільму

Ольга Сумська прокоментувала скандал навколо Юрія Горбунова та його фільму

У той період телеведучий неодноразово виходив на зв’язок та пояснював публіці, що відбувається. Однак спробу виправдатися насправді не принесли жодних плодів, адже після тривалого скандалу та постійних обговорень про дану тему просто забули, так як її витіснили інші проблеми.

Зйомка комедії просто не відбулася, а Юрій Горбунов продовжує працювати у минулому режимі, більше не насміліючись повторити настільки сміливий крок.

Нещодавно Ольга Сумська дала ексклюзивний коментар на рахунок пережитого Горбуновим. Примітно, що Катерина Осадча залишалися осторонь і займалася власним проектом, навіть не коментуючи те, що відбувається з її чоловіком.

Ольга В’ячеславівна свою чергу дозволила собі це зробити лише через рік. За її словами, критика в сторону Юрія була не виправданою і занадто жорстокою.

“Повертаючись до хейту Юрія Горбунова, я мушу засвідчити, як люди сьогодні реагують на бодай якісь витрати. І повір ця сума для такого багатосерійного серіалу не велика, і Юра не хотів брати за образ того ж Поворознюка. І сценарій був чудовий і так захейтили жорстоко. Я тоді просто була приголомшена, як він це виніс. Він витримав шалений страшний хейт”

Нагадуємо, що минулого року Ольга Сумська також могла втратити значну частину свого заробітку, адже в Україні приймали закон на рахунок дублювання для англомовних кінострічок. Пропонувалося скасувати дубляж та транслювати фільми з субтитрами, що мало допомогти публіці перейти на англійську мову.