|
29.05.2024 14:38

Була вагітною, а тепер одружується? Злата Огнєвіч натякнула на швидке весілля – справжній наречений вже є

Нещодавно співачку Злату Огнєвіч запідозрили у вагітності, проте днями артистка спростувала чутки і пояснила появу невеликого живота “фотошопом” або це “трохи американської їжі”. Співачка запевняла, що це не піар, який розігнала її команда, а просто хтось вирішив зробити сенсацію на невдалому фото.

Проте, напередодні у мікроблозі співачки з’явився ще один знімок, який дуже зацікавив шанувальників. У кадрі букет білих півонії і рука Злати, на безіменному пальці якої красиве кільце з дорогоцінним каменем. Підпис був не менш романтичним – про кохання, яке, як діаманти відчувають весь цей блиск.

Злата Огнєвіч натякнула на швидке весілля

“Тому тепер я ношу з собою на руці як оберіг”, – написала Огневич.

Багато підписників сприйняли пост Злати як новину про швидке весілля, хоча в недавньому інтерв’ю Олексію Суханову співачка натякала, що досі самотня. Також 38-річна артистка розповіла, чому вона досі не має сім’ї.

Як вважає знаменитість, багато чоловіків просто використали її. Нагадаємо, що особисте життя Злати Огнєвіч було дуже драматичним. Спочатку артистка була повністю поглинена кар’єрою, а паралельно намагалася зустрічатися з чоловіками, проте, як вважає співачка, приділяла цьому замало часу. Відомо, що Злата мала роман із одруженим залицяльником, потім вона взяла участь у шоу “Холостячка”, де серед 16-ти учасників обрала підприємця Андрія Задворного.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Але, і ці стосунки зазнали краху. Після проекту пара розлучилася. За словами артистки, Задворний був не готовий до серйозних стосунків і після того, як вимкнулися камери і він опинився зі Златою в реальному житті, раптом зрозумів, що не любить її.