“Буду народжувати дитину від коханого чоловіка”: екс-холостячка Злата Огнєвіч повідомила, що стане матірʼю

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше розповіла, що планує стати матір'ю, а також повідала, коли збирається народжувати. Деталі в статті.

Зараз знамениті співачці Златі Огнєвіч вже 38 років. За цей час вона не влаштовувала особисте життя і здебільшого була сконцентрована на музичній кар’єрі. Але 3 роки тому артистка вперше заговорила про те, що готова зайнятися пошуком коханого чоловіка.

Однак, цей план потерпів на удачу. Хоча участь у романтичному реаліті принесла Златі певну славу, любові вона не знайшла, і навіть отримала велике розчарування.

Злата Огнєвіч повідомила, що планує стати матірʼю і розповіла коли

Огнєвіч похизувалася талантами кулінара: приготувала гриби так, щоб всім захотілося
Злата Огнєвіч повідомила, що планує стати матірʼю і розповіла коли

Але зірка намагається йти далі, і після тривалої перерви у стосунках говорить про те, що готова не тільки до роману, але й до народження дитини. У свіжому інтерв’ю Злата зізналася, що розглядає як усиновлення, так і народження рідної дитини.

“Я на даний момент охолола до цього питання. Напевно, жіноча мудрість і знання, що я можу народити дитину нормальним шляхом, привели мене до висновків, що я ще трохи почекаю і буду народжувати дитину від коханого чоловіка. Я хочу, щоб у моєї дитини був батько. І щоб дитина рівнялася не тільки на жінку, а й на батька. Тоді я була радикально налаштована, а зараз не радикально”

Втім, співачка визнає, що для усиновлення дитини їй необхідно поговорити з чоловіком, який буде виконувати обов’язки батька, адже це дуже серйозний крок. Тому питання відкладене у довгий ящик.

Нагадуємо, що після участі у шоу Злата об’явила, що не буде вступати у стосунки деякий час, адже проходить терапію. Її обранець Андрій також заявив, що деякий час буде не готовий вступити у нові відносини, і також почав відвідувати психолога. Однак, він набагато раніше за Злату знайшов собі нове кохання, хоча зараз ходять плітки про те, що вони вже не разом.

На відміну від співачки, у бізнесмена більш-менш влаштоване особисте життя, адже він був у шлюбі, і навіть має дочку. Злата в свою чергу зізнавалася, що повністю була поглинута творчістю і не мала можливості створити сім’ю.

Схожі статті

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.