|
29.05.2024 20:05

Володимир Дантес написав нову пісню про червоні прапорці у стосунках: тримає образу на Дорофєєву?

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва були однією з найкрасивіших пар в українському шоу-бізнесі. Їх стосунки тривали більше 10 років, 7 з яких вони провели в офіційному шлюбі. Новина про розлучення подружжя у 2022 році стала справжнім шоком для фанатів. І хоча обоє стверджують, що не тримають ніяких образ одне на одного, практично повна відсутність спілкування, про яку говорив співак, все ж дозволяє зробити припущення про невдоволення Володимира тим, як все між ними склалося.

Можливо, саме давно минулому етапу стосунків і присвячена нова пісня Дантеса “Дура”. Співак стверджує, що текст розповідає про тріщини у взаєминах, неприємні прояви поведінки коханої людини, які часто сприймаються неправильно та помилково романтизуються. Володимир наголошує на суті треку: якщо людям здається, що в стосунках є негаразди, то значить в них дійсно присутні проблеми.

Чи натякає артист новою піснею на свої стосунки з Дорофєєвою? Можливо, він досі ображається на Надю через її вчинки? Чи картає себе за те, що коли помітив негаразди у взаєминах, то вирішив, що йому просто здалося і відкинув ці думки, замість того, щоб врятувати стосунки з коханою?

Володимир Дантес заспівав про важкі стосунки. Джерело: YouTube-канал DANTES

Хай там як, але публіка дуже позитивно відгукнулася про нову композицію співака. До речі, авторство нової пісні Дантеса все традиційно закріплено за Володимиром Гудковим — справжнім іменем співака.

Рокер Дантес і… Льоша Дурнєв?

Разом з треком Володимир випустив кліп до пісні. Глядачам дуже сподобався образ співака, і багато хто порівнює його з Куртом Кобейном. Асоціація ще більше посилюється завдяки вкрапленням знімання в стилі “ретро” і використанні навмисно неохайної обстановки.

Проте найбільше людей зацікавив текст: одразу сотні людей чітко чують в приспіві фразу “Льоша Дурнєв” там, де насправді співається “ну, що дура ти”. І за таким кумедним моментом варто не забувати про справжню суть, яку хотів донести автор цією композицією.

Володимир Дантес заспівав про важкі стосунки