Рубрики: Новини
29.05.2024 21:13

Що не день, то новина: екс-дружина Холостяка Добриніна Даша Квіткова розсекретила своє друге “дитя”

Колишня дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова тримає своїх підписників у постійному тонусі. Що не день, то новина. Чим цього разу здивувала блогерка?
Поділитися

Даша Квіткова вже багато років веде Instagram і на сьогодні вона є однією з найпопулярніших блогерок в Україні. Сторінку дівчини читають понад 1,8 мільйона підписників, які не пропускають жодної публікації зірки. Зазначимо, що розкручувати свій блог Квіткова почала ще до того, як прийшла на шоу “Холостяк”, де підкорила серце головного героя Микити Добриніна, який згодом став її чоловіком. Після участі у проєкті Даша продовжила вести сторінку, де у подробицях розповідала, що відбувалося у житті пари.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова

Далі почали з’являтися нові рубрики. Наприклад “Вдягаємося з Дашею”, де Квіткова на камеру підбирає собі чергове вбрання. Іноді у кадрі з’являвся Микита Добринін, що викликало шквал емоцій у мережі. Обговорювали все – образ Даші та реакцію її чоловіка. Після розлучення Квіткова продовжила записувати відео, які вже стали регулярними. У коментарях багато хто зазначав, що у дівчини дуже гарний смак і майже всі образи у неї виходять вдалими. Так, Квіткова стала інста-стилістом.

Даша Квіткова показала купу стильних нарядів для прогулянок містом

А днями блогерка повідомила приємну новину, що разом зі своїми подругами випустила колекцію одягу під назвою «КВІТНІ»

“Цей дроп я створила для себе, своїх подруг та всіх дівчат, які люблять одяг, що поєднує в собі ніжність та свободу”, – повідомила Даша.

Квіткова зазначила, що для неї було важливо, щоб усі речі поєднувалися між собою та з іншими речами, які вже є у гардеробі жінки. Своє нове “дитя” Квіткова представила неймовірно красивими зйомками разом із партнерами, які вже можна подивитися на її сторінці в Instagram.