“Неймовірна історія”: Квіткова зізналася, чи піде на “Холостяк” шукати кохання після розлучення з Добриніним

Популярна блогерка Даша Квіткова поділилася своїм ставленням о нового сезону шоу "Холостяк" та чесно зізналася, чи прийматиме в ньому участь.

Відома українська блогерка змогла підкорити серце свого холостяка. Й хоча, шлюб Нікіти Добриніна та Даші Квіткової завершився всього за декілька років після розпису, подружжя стало єдиною парою, яка змогла тривалий час жити під одним дахом та народити спільну дитину. Зараз Даша й сама холостячка, то чи буде вона шукати нове кохання у 13 сезоні шоу? Про це вона відверто розповіла в інтерв’ю для “Нашого радіо“.

Блогерка зазначила, що вірить у справжні почуття на проєкті. Проте, ніколи не зважиться пережити це знову. За словами жінки, під час зйомок вона відчувала постійне навантаження, а після чималий стрес, адже дивитися на події через екран, ще важче, ніж знаходитися на майданчику.

“На проєкт “Холостяк” я б більше не пішла, бо це на той момент дуже зламало мене морально. Коли я переглядала минулі сезони, бачила дівчат і просто відчувала їхній біль”, – розповіла Даша.

Даша Квіткова зізналася, чи піде на новий Холостяк
Даша Квіткова зізналася, чи піде на новий Холостяк

Вона розуміє, що проєкт подарував їй незабутній досвід. Вона ні крапельки не шкодує про свою участь, адже в результаті отримала родину, хоч і не на довго. А найбільшим подарунком долі, для неї став її синочок Лев, якого вони виховують з екскоханим Нікітою Добриніним. Проте, повторити свій шлях наміру не має.

Квіткова зізналася, що найбільше болі приносить перегляд шоу. Після його завершення, коли ти вже знаєш, який буде фінал та маєш почуття до холостяка, дуже неприємно споглядати всі події через екран. Що саме її бентежить, жінка не повідомила, можливо вона мала на увазі стосунки ексчоловіка з іншими учасницями, можливо їй боляче занурюватися у власні відчуття. Висновок один, більше Квіткова на “Холостяк” ні ногою.

“Це була неймовірна історія, але я б не повторила”, – підсумувала блогерка.

Даша Квіткова зізналася, чи піде на новий Холостяк
Даша Квіткова зізналася, чи піде на новий Холостяк

Схожі статті

Гаррі Поттеру такі виклики навіть не снилися: Оля Полякова хоче зняти власний серіал про боротьбу зі злом

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.