Рубрики: Новини
29.05.2024 21:04

Григорій Решетнік показав зустріч із дружиною після того, як вона покинула його з дітьми: на себе не схожа

Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після того, як Христина залишила його з дітьми та поїхала. Що зараз відбувається в родині?
Поділитися

Не так давно відомий український телеведучий Григорій Решетнік залишився сам зі своїми дітьми. Його дружина Христина вперше за декілька років залишила синів разом з батьком та рушила на відпочинок.

Однак, у цьому питанні телеведучий вже досвідчений, і прекрасно знає, як впоратися зі своїми хлопчиками. За цей час, Христина встигла добре відпочити за кордоном, а також показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як пройшли її дні без матусиних турбот.

Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після тривалої розлуки

 Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після тривалої розлуки

Примітно, що неодноразово Христина та Григорій нагадували, що після 24 лютого майже не їздили за кордон, як вони це робили раніше. А сімейна поїздка в Європу, яка якраз зівпала з робочим замовленням Григорія викликала шквал негативу у публіки.

Саме тоді родина нагадала, що не виїхала з України, коли це робили всі інші, залишалася в Івано-Франківську, усіма можливими способами допомагала своїй країні, а коли з’явилася можливість виїхати через роботу, вони це зробили та дали шанс дітям трохи розслабитися.

Врешті-решт, для Христини та хлопчиків відпочинок переріс у місячну відпустку. Телеведучий тим часом продовжував перебувати в Україні у зв’язку з роботою. Тоді ж він підкреслив, що вимушений працювати набагато більше, адже йому необхідно фінансово підтримувати аж трьох маленьких дітей.

Христина тим часом також заробляє за допомогою свого блогу, і звичайно може собі дозволити одиночні поїздки. І хоча вона організовує їх неймовірно рідко, часом все ж таки їй вдається відпочити та змінити обстановку.

Нагадуємо, що у своїх інтерв’ю пара також говорила про свою готовність стати батьками ще раз, і навіть неодноразово обдумувавла можливість забрати дитину з дитячого будинку.