Рубрики: Новини
29.05.2024 22:03

50-річна Мозгова, яка кілька років дотримується дієти, зізналася, що їсть макарони: дала ще рецептик

Продюсер Олена Мозгова, яка три роки тому кардинально схудла, поділилася рецептом макаронів, які часто готує вдома сама. Дуже проста і смачна страва.
Поділитися

Три роки тому Олена Мозгова оприлюднила дві фотографії на одній вона вагою 85 кілограмів, а на другій 63. Між цими знімками минуло лише 6 місяців. Шанувальники були здивовані, як у віці 47 років за півроку Олені Мозговій вдалося скинути 22 кілограми?

Олена Мозгова схудла на 22 кг

Вже пізніше зірка розкрила секрет – ніякого спорту та жорстких дієт, а просто правильне збалансоване харчування. У коментарях шанувальники просили поділитися хоча б декількома стравами і з того часу на своїй сторінці у Facebook Олена почала вести рубрику, де докладно ділилася рецептами.

Олена Мозгова розсекретила рецепт капусняка від мами президента Ющенка

Так, 19 травня 50-річна Мозгова, яка досі залишається у формі, оприлюднила фотографію страви, яку напередодні приготувала для себе. У тарілці лежали макарони та овочі.
Далі вона розповіла, що у блюді присутні такі інгредієнти: цільнозернова паста фарфалле (назва макаронів у формі метелика чи бантика), ложка оливкової олії, два зубчики часнику, один помідор, стручок свіжого перцю чилі.

Олена Мозгова поділилася оригінальним рецептом макаронів

“М-м-м-м…Я це люблю”, – написала Олена і додала – “Смачного мені”.

Нагадаємо, що на своїй сторінці у Facebook крім рецептів, Олена Мозгова активно висловлює свою думку на різні актуальні теми, які її хвилюють, а також ділиться інформацією про збори для армії, розповідає трохи про особисте, а також хвалиться успіхами своєї молодшої дочки Соломії від співака Девіда Аксельрода. Як з’ясувалося, 8-річна дівчинка росте дуже творчою та талановитою, як мама та тато і дуже красиво малює.

Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами
Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами