|
30.05.2024 16:21

Вчора показала обручку, а сьогодні обирає весільну сукню: чому Злата Огнєвіч екстрено готується до весілля

Схоже, у житті Злати Огнєвіч настають великі зміни – тільки вчора артистка похвалилася кільцем, як уже сьогодні вирушила приміряти весільну сукню. Що ж насправді відбувається у житті співачки? Адже, напередодні вона розповідала в інтерв’ю журналісту Олексію Суханову, що самотня і “скаржилася” на своїх колишніх чоловіків, які не зуміли розгледіти в ній ніжну, дбайливу, чуттєву та сильну жінку. Що останнім часом її постійно кидають і вона навіть дкмала, що щось у ній не так.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

А поки шанувальники гадають задум Злати, артистка приміряє весільні сукні.

Так, сьогодні, 30 травня, Огнєвіч оприлюднила відео з весільного салону, де приміряє кілька ошатних суконь, серед яких образ із корсетом та зухвале міні.

“Саме ті почуття”, – написала артистка в коментарях і заінтригувала смайликами у вигляді кільця та серця.

Багато шанувальників припустили, що Злата готується до зйомок нового кліпу, решта сподівається, що співачка таким чином натякає на швидке весілля. Проте всі зійшлися на думці, що їй дуже йде образ нареченої.

Нагадаємо, що нещодавно в Мережі поширилися чутки про вагітність Злати Огнєвіч. Приводом стала фотографія, яка була зроблена під час її концерту, де чітко видно округлий животик. Сама артистка стверджує, що це фотошоп, і не в курсі, хто поширює такі чутки. Але скандальний блогер Богдан Беспалов упевнений, що це робить сама співачка разом зі своєю командою, щоб підігріти інтерес до її персони. Однак Злата категорично відкидає версію Беспалова. Цікаво, а чим закінчиться її підігрів із кільцем та весільною сукнею?

Що ви думаєте з цього приводу?